dejzika
Ma nije bila toliko loša koliko smo svi skupa (potpuno opravdano) imali visoka očekivanja. Na kraju je sve skupa splasnulo u neki prosjek ako gledamo ponudu u žanru, ali ne mogu reći da mi nije bilo zanimljivo dok je trajalo.
Prvo što me malko razočaralo bila je poprilično bazična priča. Očekivao sam na tom polju puno više. World building je dosta slab, svijet se činio dosta suhoparan. Također, Rune-lens mi se (ovako na prvu) ne čine toliko zanimljivima koliko True Runes u Suikodenu. Potencijal postoji, veliki, i nadam se da će ga iskoristi i servirati vrhunsku priču u nastavku.
Ipak, preko svega toga bih prešao da gameplay nije onako prosječan i osrednje realiziran. Rune-lens nemaju svrhe, osim nekih koje daju pasivne sposobnosti. Pravih magija, koje su zapravo učinkovite, nema osim Fire Rune-lens i to tek high tier magije. Baš kao i ostatak igre, potencijal postoji, ali trebaju malo poraditi i doraditi ideje.
Sve u svemu, kao što sam rekao, dok je trajalo, bilo mi je sasvim solidno iskustvo. Ima tu zanimljivih likova i ponekih elemenata. Nije baš igra na toj razini da bismo o njoj mogli pričati desetljećima kasnije (kao što je slučaj sa Suikodenima).
Eh da, igra ima bombastičan soundtrack. Jedan od najdražih prošle godine. Ufff kakvi bangeri.