Dobar je combat, jedino imam dojam da dok nađeš kombinaciju par par killer comboa, to vise manje spamas cijelo vrijeme. Može se razbiti rutina da kombiniraš različite companione, napraviš kasnije respec skillova pa probaš nešto drugačije i sl, no sumnjam da će to većina raditi.
Sto se tiče price i likova, imam cijelo vrijeme dojam kao da je igrač ušao negdje na trećini igre te da companioni nisu dobili malo konkretniji intro. Hoću reci, odmah je sve puno ohrabrujućih “tu smo jedni za druge poruke”, iako neke tek vrlo malo poznaš i ne znaš njihove namjere. Ne znam, bas je neprirodno to sve skupa. Čekam da vidim gdje će radnja ići, no ovako na početku, nije bas najsretnije napisano.
Sjećam se Originsa, Morrigan je bila rezervirana barem do pola igre, uz ceste sarkastične komentare tvojih odluka. Fali mi takav neki lik da te malo prca cijelo vrijeme. Neve je idealna za tu ulogu (mage + detektiv, idealan combo za high Intelligence lik koji čita ljudski bullshit), a ne da cijelo vrijeme sve priča s trostrukim parom rukavica, bez da bilo koga uvrijedi. Ok, nisam otključao još sve companione, no mogu već sada osjetiti ton komunikacije, sumnjam da će me BioWare (jako ugodno) iznenaditi.
Long-story short, da, dijalozi znaju biti dosta cringe. Fali mi da nekada mogu ovako odgovoriti: