chono
maverick
Ne znam zašto misliš da ako me ne dira ili se ne slažem s tobom, ne razumijem o čemu pričate, apsolutno razumijem, nije neki rocket science, ali Thedas je fantasy setting i jedini tko određuje canon i ono što u njega pripada je Bioware. Kak god oni žele karakterizirat svoj setting, mogu, smetalo nama ili ne.
Ako baš moram filozofirat mogu reći da u povjesti postoje zabilježeni slučajevi odsjecanja sisa tako da nastupat ovak ko vi tu sad nema baš puno smisla i djeluje pretjerano.
Ok, znamo svi da to nije u igri iz povjesnih razloga, ne pada mi na pamet branit išta, pogotovo ne te woke pizdarije, ali ako je opcija u character creatoru najgore što su u igru ubacili, bit će mi ju jako lako ignorirat.
Samo moj stav, ima puno bitnijih razloga zašto meni ova igra ne izaziva hype od tih ožiljaka.
U Hogwarts Legacyu sam isto mogo bit muški Witch ili ženski Wizard, a svi o tvom liku pričaju sa they/them zamjenicama.
Kad sam to vidio nasmijao sam se i nastavio dalje igrat igru jer je zapravo dobra igra. Nije me kopkalo cjelo vrijeme joj jebote e da bar nema muških witcheva i da me bar oslovljavaju sa korektnom zamjenicom