foggy DarkPunisher Dodao sam sve detalje, mislim da bi trebalo bit jasno, cimni me na fejs ako nesto zapne pa ti objasnim
maverick foggy Dajte mi neka objašnjenja zašto je to 9 od 10, ali ono, čvrsta i logična. Oduzmes 9 od 10 i dobijes pravu ocjenu
fensisuperstar foggy I dalje ne znam što je 9/10 ovdje Prebiješ ćaleta kad god ti stane na žulj :-D 11/10
Sorcerer Hades je pomeo konkurenciju na dodjeli nagrada na International Game Developers Association’s (IGDA) https://www.videogameschronicle.com/news/hades-wins-9-times-at-the-igda-global-industry-game-awards/
weky fensisuperstar moj najrazorniji build do sad. Odličan build, ali dosta spor. Ja sam stavio aspect of zagreus za critical, twin shot, flurry, dignuo attack speed s hermesom i sve boonove i nadogradnje napucao u attack. Prošetao kroz run. Tata riješen za 2 min oba stadija.
fensisuperstar Kikiller nabijem te 😃 haha @foggy pederu di su lajkovi na youtubeu. mi tebi punimo ti qrac. još ćeš mi bacit dislajk sad
fensisuperstar Genesis zato sam sad koristio Gun. Aspect of Lucifer sa Zeusom Zeus Aprohide duo Zeus Dynosis duo za festive fog Dyonisis Demeter duo za chill fog znači da sam imao zeus legendary jos mislim da bi od siline nukea fizički obrisao Hadesa sa ssda. 😃