Miro Najgore mi je bilo upecat jebenu ribu prije razgovora s Poseidonom, da bi gospodin tek onda otvorio svoj max bond level... A ovo sa Thanatosom... Za sada sam jedno 3 puta pričao, ugasio jer mi već bilo dosta, pa ću danas dovršit. Nisam imao puno problema iskreno, tu i tamo je zaštekalo, ali čisto jer niti jedan guide dobro nema opisano što treba, osim sada mog koji ima sve detalje 🙂
Na kraju dana, 90+ ocjena za Hades mi nema smisla. Gameplay mi je vrh, koliko varijacija pristupa borbi mi je wow, zabavio sam se dosta, no... Priča je solidna, dobro napisana, ali u ovom aranžmanu nema nikakvog smisla i kada sam prešao main i epilogue, ostao sam nedojeban, užas, nikakva svrha grinda za ono što se desilo. Muzika super, ali u trećem planu uz konstantno šaflanje kroz sobe, ostala mi u sjećanju možda 1-2 skladbe. RNG je apsolutno smeće, totalne gluparije da se napravi progresija određenih likova. Ne znam da ću pisat recu, nemam vremena ni volje trenutno, ali ako bih davao ocjene, 75-80 bi bila neka moja trenutna ocjena jer jedino što mi je bez nekih većih nedostataka je gameplay, sve ostalo jednostavno nije niti blizu nekim igrama ranga 80+, čak i onim lošijim.. Da ne govorim da igra ima 4 različite prostorije, tak da tu nikak nisam zadovoljan...