Fenix The Day Before Datum izlaska: Uskoro **Izdavač: / Developer: Fntastic Platforme: PC Sve o igri na portalu: https://ffa.hr/igra/the-day-before/ Trailer: The Day Before je survival MMO smješten u golemi otvoreni svijet. Gameplay mehanike podsjećaju na The Last of Us i The Division, a borba sa zombijima na Days Gone. Zasad najavljeno samo za Steam.
Nightyx Ako je datum izlaska "uskoro" onda ce biti promasaj, štošta se još mora doradit i ispolirat sudeci po traileru...ali da djeluje zanimljivo, to je.
Fenix escoban jebeno izgleda. Mali su studio i baš me zanima kako će to sve ispast na kraju. Sve dosad sam mislio da je većina toga izfejkana
Flipper Meni izgleda kao kopija Divisiona sa survival elementima. S tim da prvi trailer nema veze s ovim što su pokazali. Opet kao Division. 🙂
escoban Ma to je danas normalno , odkad je Watchdogs i Division prosao nekaznjen zbog trailer svi to rade.
zontra Da nisam vidio ime igre, rekao bih da sam gledao trailer za Division 3. Što i nije nužno loše. Ako bude slično kao Survival, samo još poboljšano, moglo bi biti jebeno.
Flipper Igra koja kad je prikazana izgledala je bolje od većine današnjih igara, sad odjednom se prebacuje na UE5. Trebala je izaći za par tjedana, a sad su je prebacili za 1. 3. iduće godine. Ne znam, čini mi se kao veliki proser.
Fico Prebacivanje na novi engine najvjerojatnije znači da su napravili samo par proof-of-concept scenarija (ono što smo vidjeli) i to je to. Već sam prije rekao da je ovo vjerojatno fejk, sada sam u to još sigurniji.
Fico escoban Iznenadio bi se. Hajp je bio ko neboder. Ljudi gledali s oduševljenjem. Komentari po društvenim mrežama puni nade.
Fenix chono M ene zanima kako Nvidia sklopi suradnju s ovakvim devovima. Imaju li uvid u igre i slično. Promovirali su RTX s The Day Before na posljednjoj prezentaciji. Sve od početka smrdi na fejk, a onda vidiš takvo nešto i zapitaš se.