Fenix chono M ene zanima kako Nvidia sklopi suradnju s ovakvim devovima. Imaju li uvid u igre i slično. Promovirali su RTX s The Day Before na posljednjoj prezentaciji. Sve od početka smrdi na fejk, a onda vidiš takvo nešto i zapitaš se.
TITANXIS Glavnu glazbenu temu punog naziva već imaju tak da nisu baš prevaranti, kreću se u dobrom smjeru!
renda Brijac ja ne znam kam si ti gledal, ali ako se pozicioniras u doljnju sredinu ekrana izgleda jebeno. I osjecam da dolazi Ubisoft tuzba za cisti rip off Divisiona, od svega zivoga osim zombija, meni grad i okolina i objekti sve izgleda ko Div 2
TITANXIS ono na početku tog 10-minutnog gameplaya kaj je ono elliena poluseka ili čak prava seka? imaju isti trk, šprint jednom će ju ellie srest u nekom već partu i borit se za Joelovu vuru. kupljeno!
TITANXIS Ovo super izgleda, stariji je video. Recite vi kaj očete ali ja nekako vjerujem izlasku te igre. Mješavina je tu svega pa i one odlične simulatorske također ruske igre sa kamionima i đipovima i sl. koji po raznim uvjetima i površinama moraju odvozit dionice ali ime igre me jebe pa ne znam ali vidi se da ima i taj dio u TDB.
Brijac Malo gledao i izgleda baš kao Days Gone multiplayer, ali žešći krš. Igrači stoje u drugim likovima, propadaju kroz pod, prolaze kroz stvari..