Prika ivan_frakin ja uvijek igram na normal,nikad to ne diram...sve su mi kampanje njihove smece osim MW2
wooddiebone Dodajem i MW2 na listu i to na drugo mjesto. Slična situacija kao s prvim, najteču mi se dva nastavka. Orginalni MW mi je za pola boda ipak bolji jer je prizemniji malo i više daje osjećaj pravih vojnih operacija.
Icek Infinite i Advanced uz Ghosts najgore kampanje. Prvi Black Ops uz Modern Warfare Reboot najbolje.
Shooter E stvarno ne znam. Najbolji od starijih prva dva MW ili BO. Reć ću MW ali svi su tu negdi. Od novijih definitivno Infinite ali nisam još zadnja dva igra. Najgori Ghosts, ta mi priča baš nikako nije legla.
Fico Shooter Najgori Ghosts, ta mi priča baš nikako nije legla. Ghosts ima trenutak najgore glasovne glume koju sam ikada čuo.
fensisuperstar Najbolji kalodjuti? Advanced Warfare Razlog? Jonathan Irons umre. Jokes on you, svaki kalodjuti sa Priceom je bomba.
wooddiebone Price je ikona serijala i jedan od najalfa likova u gamingu uopće. Big dick energy bok uz bok Doom Guyu, Kratosu, Gordon Freemanu, Billie Joe Blaškoviću, Zapovjedniku Shepardu i Master Chiefu. Treyarch je pokušao nešto sa Reznovom, ali ma kakvi.