Da.
.realno bi bilo da je odletim glavom kroz ekran kad se razbijem s autom u igri...
Novi patenti: Gradovi u GTA 6 će se mijenjati ovisno o tome kako igramo, a vozači će biti inteligentniji
Hoćeš mi reć kad brzo upireš X da konj ne trči brže u stvarnosti ?
- Uređivano
Meni osobno nebi u GTA igri bilo zabavno da umirem od jednog metka. Ili da šepam s jednim metkom u nozi. Ili da slupam auto udaranjem u jedan znak.
"Realizam" poput onog u GTA 4 može. Taj GTA mi je sve draži kako vrijeme odmiče. A RDR2 najdraži od svih.
Gta IV je i meni najbolji u serijalu, dovoljno ozbiljan, dovoljno humora i cudnih situacija, a i bogami dovoljno zabave.
Realizam, nakon prve misije završiš na doživotnoj robiji.
- Uređivano
chono7
GTA 4 je stvarno sada kada se malo vratimo unazad fenomenalan. Dosta je ljudi govorilo tada da je "overrated" jer su ocjene bile iznimno visoke, imala je problema s performansama na PC-u itd.
Ali fizika u toj igri je odlična, vozni model je meni i dalje najbolji koji sam ikad vozio u igri koja nije trkača simulacija, pa ta atmosfera, odlični likovi, grad je super detaljan. Meni je ta igra ostala u odličnoj memoriji, čak i na PS3 koji je bio najgora verzija. Na PC-u igra je pravi gušt za igrati i izgleda odlično dan danas.
GTA V je u nešto opuštenijem smjeru otišao, možda malo i zbog limita tadašnjih konzola se i žrtovale neke stvari, ali i dalje je igra iznimno igriva, ima isto odlične, pamtljive likove, ne shvaća sebe preozbiljno. Što je skroz ok.
GTA ću uvijek moći odigrati. Igra je kvalitetna, bez sumnje.
- Uređivano
Mislin da taj akradniji/zabavniiji stil i odgovara tom settingu LA u kojem se igra odvija ...
New York je baš bio šporak i tmuran.. gotovo bez živih boja... Te promjene u stilovima meni odgovaraju..
Volio bi da naprave nekakav remaster GTA IV.
Nisan ga odavno odigra...
Treba vidit koliko će na serijal utjecat i odlazak Dan Housera iz Rockstara.. hoće li doć do nekih velikih promjena. Volio bi da izbace i nešto novo uz GTA i RDR. Taj AGENT me baš zanima ... možda ga jednog dana dignu ih mrtvih..
Samo RDR!!!
Meni je iskreno GTA IV imao najbolju priču od svih GTA-a koje sam igrao. Baš se vidi razlika u odnosu na GTA V i tu ozbiljnost četvorke i opuštenost petice koje ste spominjali. Ali je zato GTA V imao kvalitetniji gameplay. GTA IV je baš imao traljavo napucavanje, ali to je oduvijek problem GTA. Rockstar nek se ugleda na Naughty Dog kad je u pitanju napucavanje iz trećeg lica.
Sve u svemu, svaki GTA je odlična igra, pa se tako radujem i šestici jednog dana.
Max Payne 3 među top 5 TPS-ova svih vremena.
Priča je filmska, krvava i ozbiljna.
A jebemu miša, to je jedina Rockstarova igra u zadnjih jako dugo godina koju sam propustio. Znam da su najviše hvalili MP3, ali svejedno ostajem rezerviran što se tiče napucavanja i Rockstara.
Max Payne serijal tesko da ce iko ikada dostici sa tim tonom i nacinom pricanja i izrekama. Najnesretniji, ali j*beno dobar lik.