Meni je ovo trajanje TLoU2 od 30 sati bilo perfektno, baš sam se ugodno iznenadio količinom igre i nekim blago otvorenijim lokacijama. Nekakav sličan oblik SP-a bi volio vidjet i dalje od njih.
Naughty Dog zapošljava hrpu ljudi i radi (vjerojatno) na novoj igri
Ma sigurno rade na Transcharted: Drake's Transition
- Uređivano
Nemojte pobogu zazivat da i oni pređu na open-world, ne bih to htio nikako. Dobro je ovo sto rade, samo neka nastave, ne izlaze im igre svake godine i kad izađu uvijek su obvezna zadaća za sve nas skupa. Nemam nikakve zamjerke za smjer koji guraju i igre koje rade, ne rade to lose.
Samo nek se ostave ukenjanog TLoU-a
Zašto? Priča je ostala otvorena i sasvim je izvjestan Part 3. Pogotovo nakon brojnih nagrada. To je veliki plus za ND i Sony. Praktički će ih financirati neograničeno i znam da nas očekuje nešto fantastično na PS5.
Neil Drukman se možda ne sviđa nekima, osobno ni meni ali je PERFEKCIONIST u svom poslu.
Ispolirat će igru do granica i izvući svaki frejm koliko vrijeme i optimizacija dopušta.
Šta je ostalo otvoreno hahaha?!
Kakve OpenWorld igre koda ih nemamo vec hrpu ,a i usput ako oni naprave openworld RPG sve ce druge kompanije morat izmisljat novi zanr jer ce podignit ljestvicu previsoko
Ja ne bih Sci-Fi jer zadnjih par godina samo takve stvari izlaze.
Barem ja imam takav dojam jer ih baš ne volim. Ili je Sci-Fi ili su zombiji.
Sci-fi je jako teško napravit kak spada, ali i post apokalipsa je pa su ju napravili ko doktori.
Ja bi volio vidjeti da naprave nešto takvo, ali mora biti sviježe i mora imati karakterističan stil da bi izbjeglo bit generično.
Ima dobar prilog o dizajnu Mass Effecta o karakterističnim linijama i oblicima koji se provlače kroz trilogiju i zato izgleda tolko prepoznatljivo i ikonično.
U Andromedi s druge strane sve izgleda kul, ali nisu koristili taj design language i igra uopće ne izgleda kao Mass Effect.
Oni ne znaju lošu igru napravit da se ne lažemo.
Sve kaj izdaju će bit masterpiece.