- Uređivano
Yakuza ne pise puno, ali kad pise valja mi sto napise.
Yakuza ne pise puno, ali kad pise valja mi sto napise.
Pametnom dosta.
Ma meni @yakuza_stinger ima jedne od najsmjesnijih postova ovdje ali drzi poantu, barem sto se tlou2 tice. Igri se dogodilo sto i Cyberu nedavno, odnosno ovo
A ND jos uvijek vjesto cuva info o prodajnim primjericma nakon prva dva tjedna, jer je igra flopala nakon toga.
Nadam se nečem novom...Uncharteda ne treba dirat više.. .TloU isto ne neko vrijeme.. a doći će i online dio igre koji ima ogroman ponencijeal.
Prvi TloU je ima jako jako dobar multy a gameplay je u drugom otišao dvije stepenice iznad...
Da saleovi su dropali nakon par tjedana, jer onaj koji je tio igrat nije “mogao” cekat vise od trjedan dana sasvim normalno za SP only igru koju svi zele igrat dayone! Nije to GTA iliCOD da moze imati saleove kroz cilu godinu
Ne bi mi smeta neki kvalitetan story oriented i linearan SF od 30ak sati.
Starwars on NDa
Ja bi volio da ih Activision kupi i da rade Call of Duty skupa s Treyarchom i Infinity Wardom.
Crni dani za ND... igra pokupila brojne nagrade... glavni odgovorni napredovao u firmi.... i još zapošljavaju ljude za nove projekte...
a evo i dezurnih branitelja. Jeste razmisljali o nekoj udruzi? TLOU '91. @dormin zaposljavaju ili nadomjestaju one koji su otisli? Pokupio je i Cyber preko 200 komada i dobio 10/10 od tih istih koji kroje "nagradivanje" i nekakve brojke i jos maznuo 13 milijuna prodanih primjeraka, pa to ne umanjuje da se radi o failu od igre. Your point? Nego, di su brojke prodanih primjeraka TLOU2 nakon pocetne kupnje?
Ne zanimaju me te stvari previše...onako od oka sam primjetio da se igra baš dosta igrala i komentirala... a tek treba doć PS5 update
i online. Napredak Druckamanna u kompaniji nešto ipak govori o tome jeli on odradio dobar posao za ND tj za Sony. To što je igra izazvala polemike i nije se baš svima svidila je samo jedan od znakaova da gaming sazrijeva.
Ne možeš ić svima uz dlaku...
Ja samo mogu reć da san igru odigrao u jednom dahu...a u zadnje vrijeme je to rijetkost...
chono7
Mislin da je ipak postoji razlika između Cyberpunka i TloU...
Ajmo reć najveći problem za večinu onih kojima se nije svidio TloU je bila priča i ton igre.
Cybrepunk je teško secirat u tom pogledu... ima tu svega.
Ali kao i kod TloU2 ima dosta onih koji su samo uskočili u vlak hejta jer eto u tom trenutku je to bila baza..
Meni je samo na kraju važno da se dobar trud meni dragih developera nagradi do te mjere da i dalje igre koje se meni sviđaju...