Naughty Dog zapošljava hrpu ljudi i radi (vjerojatno) na novoj igri
- Uređivano
Nemojte pobogu zazivat da i oni pređu na open-world, ne bih to htio nikako. Dobro je ovo sto rade, samo neka nastave, ne izlaze im igre svake godine i kad izađu uvijek su obvezna zadaća za sve nas skupa. Nemam nikakve zamjerke za smjer koji guraju i igre koje rade, ne rade to lose.
Samo nek se ostave ukenjanog TLoU-a
Zašto? Priča je ostala otvorena i sasvim je izvjestan Part 3. Pogotovo nakon brojnih nagrada. To je veliki plus za ND i Sony. Praktički će ih financirati neograničeno i znam da nas očekuje nešto fantastično na PS5.
Neil Drukman se možda ne sviđa nekima, osobno ni meni ali je PERFEKCIONIST u svom poslu.
Ispolirat će igru do granica i izvući svaki frejm koliko vrijeme i optimizacija dopušta.
Šta je ostalo otvoreno hahaha?!
Kakve OpenWorld igre koda ih nemamo vec hrpu ,a i usput ako oni naprave openworld RPG sve ce druge kompanije morat izmisljat novi zanr jer ce podignit ljestvicu previsoko
Ja ne bih Sci-Fi jer zadnjih par godina samo takve stvari izlaze.
Barem ja imam takav dojam jer ih baš ne volim. Ili je Sci-Fi ili su zombiji.
Sci-fi je jako teško napravit kak spada, ali i post apokalipsa je pa su ju napravili ko doktori.
Ja bi volio vidjeti da naprave nešto takvo, ali mora biti sviježe i mora imati karakterističan stil da bi izbjeglo bit generično.
Ima dobar prilog o dizajnu Mass Effecta o karakterističnim linijama i oblicima koji se provlače kroz trilogiju i zato izgleda tolko prepoznatljivo i ikonično.
U Andromedi s druge strane sve izgleda kul, ali nisu koristili taj design language i igra uopće ne izgleda kao Mass Effect.
Oni ne znaju lošu igru napravit da se ne lažemo.
Sve kaj izdaju će bit masterpiece.
foggy zato sto ispada kao da nekome smetaju tih par lezbejskih scena, a vi ste woke pa vama ne, a ja govorim da je odvratno odradjeno i samo je to problem.
foggy Iđen igrat Celcetu i cringat kak spada.
meni je kralj cringa bio mgs4, ali tlou2 se potrudio da mi iznjedri osjecaje sramote kakve nisam znao da gajim.
Ako smo kod cringa na seks scene, Cyberpunk je ipak tu kralj. To je pak izvedeno toliko bedasto ono...ili pokaži sve ili ništa