• Gaming Vijesti
  • Laptopi s mobilnom RTX 3060 su 30% sposobniji od PS5, a ovaj MSI-ev tanji je od čokolade

chono7
Ne znam što pokušavaš reći. Konzole su uvijek bang for the buck. Ovog puta više nego vjerojatno ikad prije.
Specsi su i više nego dobri i nitko neće imati loše iskustvo igranja. Tek ćemo vidjeti kako će to izgledati, a ja sam uvjeren da će to biti odlično.

Nexus pa jesu bang for the buck, zato i je amd unutra. Da su totalno custom i nesto special bila bi nvidia.
    A za specse i lose iskustvo igranja "Hi, I am Cyberpunk" 👀

chono7
      Neka, svakom njegovo.
      Ti samo bacaj pare i puni džepove nViDiA-i, jer upravo si ti taj "sljepi" fanboj.. lol

chono7
        A za specse i lose iskustvo igranja "Hi, I am Cyberpunk"

"Hi, I am CDPR"

chono7
        Loše planiranje i optimizacija? Yup.

Još uvijek ima ljudi koji će braniti Cyberpunk i stanje u kojemu izašao? Daj. Ni na PC-u ne radi kako treba.

Neću više na ovu temu s ovakvim glupostima.

Nexus u kontekstu snage hardwarea dio kan! Ti raspravljas u ovoj temi kao da si pao s Marsa -__- kakve veze ima branjene Cybera, o cemu ti trkeljas sada?

chono7
            U kontekstu snage hardvera, Cyberpunk nije ni izašao na PS5 i XSX, tako da ne znam što uopće imaš spominjati tu igru.

Ako je spominjes u kontekstu PS4/XO 🙃

Molio bih da se vrati na temu i prekine s provociranjem i pokušajem izvlačenja reakcije jer će u suprotnom biti sankcija.

I Golf i Ferrari su automobili,svatko za svoju cijenu...naravno da spec od Ferrarija pojedu Golfa no zbog toga nije Golf loš auto i ne vozi se loše u njemu...

turok99 o vozi, tvrdi i neudobniji auto nisam odavno vozio. Kad sjednem iz golfa u drugog Nijemca, kao da sam sjeo na oblak

Tzereen limuzine visoke klase 😏 usporedba pca sa ferrarijem jednostavno nije tocna, je pc nije samo jurilica, vec i tenk, teretni kamion, limuzina, jurilica i SUV, kao i offroad masina.

A je ste dosadni bog te
              Pa nebi da se nezna
              Konzole=gaming
              PC=masturbiranje