• Gaming Vijesti
  • PlayStation 5 se prodaje gotovo dvostruko bolje od Xbox Series konzola

Pročitaj na portalu
Članak

PlayStation 5 se prodaje gotovo dvostruko bolje od Xbox Series konzola

I dok Sony i Microsoft ne otkrivaju službene brojke prodaje novih konzola, osim što konstantno ponavljaju “prodaje se sve što proizvedemo”, VGChartz iz vlastitih izvora obično ima barem približno točne brojke.

Stavio si krivo izvor, Emilijo uz tebe smo <3

Koliko sam do sad primjetio, jedini minus ps5 je storage space, ali to ce biti rijeseno u buducnosti s mogucnosti nadogradnje, pa zapravo i nema nekog minusa

Ma nemoj mi reć... konzola koja već ima dvostruko više korisnika na last genu i podržana je u dvostruko više država se prodaje dvostruko bolje. Čudo.

Nightyx realno neznan zasto nije ovaj storage dovoljan ljudima, mozes igrat cca 6 jakih igri od 100 gb, neznan ko inace moze igrat toliko istovremeno... nego reci ti meni nadas li se konzoli ovaj mjesec od sd, ja nekako neman vjere 🙁

WalesGolfMadrid takoder trenutno imam warzone/rdr2/nomansky/fifa21/dragonball/tlou2/astrobot i assassinscreed unity ,neznam zasto bi neko ima vise 7-8 igri na konzoli

escoban pa e sam izbalansiras par igara, inace uvik iman 2-3 sta igran online s ekipom i eventualno 2 offline dok ih ne priden pa izbrisen, instal novu, i ta sva čuda radim na ps4 slim 500gb, ovih skoro 700 na ps5 ce mi doc ko budali pleska

Dosad je proizvedeno samo 25 PS5. Zato i je takva statistika.

Čekajte,sad će persona user (Nintendo verzija Emilija) ubacit svoju statistiku za Switch,jer nije to tako samo.

WalesGolfMadrid ma i meni je vjera dosta niska kad je to u pitanju, ali evo govore da ce biti sad u 1. mjesecu, navodno duplo vise konzola nego ijedna posiljka do sada, pa se nadam da ce nas sve i namirit, drzim fige 😃