Nexus master_x Dobro, to naprosto nije istina. Pogotovo kada ta ista Ikea nudi laganih 10 godina garancije na više manje sve što prodaju. Gdje ti kupuješ svoj namještaj?
maverick Imam skoro sav namjestaj iz ikee i mogu reci da je jako kvalitetan. Iskreno ne znam od koga drugoga bih uopce kupovao, a za neke skupe marke nemam i nedam love.
foggy Kupio sam stol za PC u lesnini, evo dok tipkam trese mi se ekran koliko je sve stabilno i kvalitetno. Hoće Ikea imat tih plastičnih PS5 modela ili su već rasprodani?
Tzereen Ne znam jesu li kvalitetni ili ne, ali estetski mi se apsolutno ništa u IKEI ne sviđa. Ja volim skroz drugi stil.
weky Tzereen Ne znam jesu li kvalitetni ili ne, ali estetski mi se apsolutno ništa u IKEI ne sviđa. Ja volim skroz drugi stil. Ok Mirjana Mikulec. Odi stavit štukature i zlatne akcente.
eagle Jesu se to oni sprdali sa velicinom PS5 ili mi se samo cini 😄 Valjda znaju da tu konzolu ne mozes nigdje normalno uklopit u prostor.
Tzereen weky Mirjana bi mogla i bolje. Malo je to zbrda zdola. Ja planiram svoju TV emisiju gdje sve uređujem samo s RGB elementima.