Jao kako je ovo imalo potencijala biti još gro bolja igra nego što jest. Neznam tko je bio spominjao da igra izgleda lošije od Arkham Knigta, ali to su besmislice. Jako žalim za 60 FPS-a ovdje i za glatkim izvođenjem. Igra je samo takav eye candy i još ktome nema nešto glitcheva, a često izgleda nevjerojatno dobro. Nije sada neka katastrofa od izvođenja, ali da se preživjet. Nadam se da bude legao kakav patch koji će popraviti performanse. Uvod u igru je maestralan! Igrao par sati i još mi treba da odigram malo s Robinom; s njime jedino nisam još igrao. Priča mi je super i Alfred je dušica. Zasada gameplay jako zabavan i neke stvari su odlično napravljene, dok se od drugih jednostavno očekivalo da su napredovale s obzirom kada je Arkham Knight izašao, no ti elementi su malo i nazadovali. Očekivao sam bolji grapling hook, no on me je dosta razočarao. Batbike je dobar, no prejednostavan nekako i brzo dosadi. Grafika je stvarno WOW i Gotham izgleda prejebeno. No za nekakav konkretan dojam moram još ipak par sati odigrati...
Mislim da će meni igra biti za između 70 i 80, što mi je u odnosu kakva mi je TOP igra bio Arkham Knight još i super...