foggy
The Devil - ovaj je jako važan jer imaš misiju gdje možeš i ne moraš spasiti Takemuru, Ako ga ne spasiš tj ako tu misiju ne odigraš dobro moraš cijelu igru početi isponova.
The Sun - Završiš sve misije od Rogue, čak i ako ne završriš igra te vrati na točku prije zadnje misije kada završiš igru tako da možeš riješavati njen storyline i dobiti kasnije mogućnost za taj kraj.
The Star - Završiš sve misije od Panam, čak i ako ne završriš igra te vrati na točku prije zadnje misije kada završiš igru tako da možeš riješavati njen storyline i dobiti kasnije mogućnost za taj kraj.
Temperance - Dopustiš Johnny-u da uzme tvoje tijelo, čak i ako ne dopustiš dobiješ drugi kraj i igra te vrati na točku prije zadnje misije kada završiš igru tako da možeš zadnju misiju isponova riješavati.
Breathtaking - isto jako važan jer je vezan za jedan gig gdje moraš nekome provaliti u stan po nešto i u jednoj ladici mislim da nađeš Johnny-eve hlače. Ako ih ne uzmeš kasnije se na to područje ne možeš vratiti.
Bushido and Chill - dio Rogueove storyline, isto vrijedi kao "The Sun" achievement.
Life of the Road - dio Panam storyline isto vrijedi kao "The Star" achievement.
Judy vs Night City - dio Judy storyline kojeg možeš kad god želiš dovršiti čak i ako ne završriš igra te vrati na točku prije zadnje misije kada završiš igru tako da možeš riješavati njen storyline.
To Protect and Serve - dio River Ward storyline kojeg možeš kad god želiš dovršiti čak i ako ne završriš igra te vrati na točku prije zadnje misije kada završiš igru tako da možeš riješavati njen storyline.
To Bad Decisions! - dio Kerry Eurodyne storyline kojeg možeš kad god želiš dovršiti čak i ako ne završriš igra te vrati na točku prije zadnje misije kada završiš igru tako da možeš riješavati njen storyline.
Stanislavski’s Method - sad ovo kao što sam bio rekao ne možeš faliti lako, baš se moraš potruditi jer svako malo imaš opciju za life path dialog, ali ajmo reći da se možeš zajebati ali vrlo teško.
Master Crafter - još jedan vrlo lako za promašiti, trebaš intelligence ili technical ability nakrcati do kraja i otključati jedan od perkova koji ti dopuštava da radiš legendary oružja. Ali ako ti se neda raditi recimo takav build možeš sejvati, nakrcati to do kraja, kupiti onaj perk i craftati tri oružja. Dobiješ achievement i loadaš sve na stari sejv i svi skill pointovi ili šta već ne ti budu tamo.
Ten out of Ten - ovo sam riješio tako da sam radio intelligence build gdje sam se samo sa quick hackovima igrao i došao do lvl 20. Mislim da je bio neki ultra laki exploit za to prije ako nisu patchali tako da nije uopće težak ali je missable jer trebaš biti lvl 20 u jedan od kategorija.
V for Vendetta - ovo ti vrijedi isto kao i "Master Crafter" sejvaš prije utučeš nekoliko bodova u body dok ne dobiješ second heart cyberware, pustiš nekog šonju da te ubije i onda ga samo na brzinu ubiješ.
Imaš još jednog koje možeš faliti kad smo već kod perkova a to je Rough Landning gdje isto moraš malo staviti bodova u body i kupiti berserker cyberware ali prtpostavljam da ti je to isto može biti dio V for Vendetta 😉
foggy To je od početka tako ili su ubacili kasnije?
Od početka ti je tako ako se na varam!