Bježim od Fighting igara ko od kuge jer jednostavno nemam reflekse ni spretnost u rukama da izvedem combos i special moves.
(ja kad pokušavam odradit neki basic input)
Zamisli čuda kad od jednom me počeo interesirat Guilty Gear Strive, ne zbog nečeg racionalnog poput gameplaya ili grafike ili priče… Kupio sam Strive samo zato jer mi likovi izgledaju fora LMAO
Fighting Style: Unga Bunga (mlati kontroler dok se nešto ne desi)
Also, nisam očekivao da će soundtrack u igri bit toliko bolesno dobar omfg. Spotify mi već kaže da su mi Smell of the Game i Find your One Way najslušanije pjesme ovaj mjesec. Nisam ovako slušao OST neke igre od Cyberpunka (barem koliko se sjećam).
Ok bio sam ful razočaran jer skoro pa i nema single-player contenta (samo Arcade s fora sistemom težine, Survival i Versus), story je doslovno samo cutscene od 4 (?) sata. Story mode mi je ustvari i serija koju sad gledam pa kad me netko pita šta gledam, kažem im Guilty Gear Strive lmao
Danas sam se usudio prvi put igrat online protiv drugih ljudi i nakon tutoriala igra me bacila na 6F i naravno odmah sam bio sravnan s zemljom. Al za svakih 2-3 gubitka, imao bih i jednu pobjedu, šta i nije toliko loše imajući u obzir činjenicu da nikad nisam igrao fighting games online!
Čak sam si i napisao sve special moves na papirić da imam usred matcha, zadnji put kad sam tako nešto pisao na papir za igru je bilo za puzzle u nekim igrama i za San Andreas cheat codes kad sam bio mali XD