buz Nemam ni grijanje ni tople vode. Srećom imam dosta jaku klimu ako nam bude hladno.
Nama su u stanu isključili plin prije nekih 5mj. Nakon prvog potresa bio je pregled, plinara je sve pregledala, ispalo je da curi plin kod nas u stanu. Skidaju plinomjer, daju nam kontakt za sanaciju pa će ga vratit. Istovarim 2600kn da nam sve u stanu zakrpaju, zovem plinaru da vrate plinomjer i plin, vele "E sinko, ali nemate potvrdu dimjačara u zgradi". Zovem predstavnika stanara, ispada da zbog skorih radova i zamjene bojlera, vertikale nisu u skladu sa propisima jer su izvođači isfušarili. Našli smo se u začaranom krugu jer nitko ne želi da zgrada digne kredit pa da se plate adekvatni izvođači, tako da mi fino nemamo plin još barem pola godine.
Tako da smo i mi fino uzeli bojler na struju (50L) i za mene i curu je taman, potrošimo toplu vodu tuširanjem pa se grije nova.
Za grijanje neka Hyundai klima s inverterom, one mogu grijat dok je vani i do -15. Tako da ako pikiraš, računaj na nešto takvo, ovo je neka elite serija i mislim da je oko 3000kn bila. Naravno, ugradnja još oko 2 soma. Srećom imamo super stanodavca pa smo sve to sredili. Life sucks, and then potres.