may I have a word here, please...
Prvo, čestitke @OverHypedG ! Baš si me ugodno iznenadio 😃
Ja tog čovjeka poznajem nekih 10 godina.. nije no lajfer i zapravo mi je bio prvi osobni trener tenisa i ostao veliki prijatelj kojeg se rado sjetim. U platine se ne razumijem previše ali znam da na bilo koje prvo mjesto nije lako doći i da je potrebno puno truda. Znam da je neke platine lakše riješiti, neke teže, za neke treba više vremena za neke manje - svejedno to ne opovrgava da je čovjek prvi platinista Hrvatske i na tome mu treba čestitat jer nas predstavlja u svijetu na neki način. S druge strane kao što sam rekao čovjeka poznajem osobno već puno godina i znam da je duša od čovjeka i da se za svaku stvar potrudio u životu na pošten način, možda i zbog toga lakše prosuđujem da se ovaj pothvat treba cijeniti a ne odmah kritizirati.. ali da, većina balkanaca nažalost je takva.. prvo pokušaju pronaći nedostatak pa tek onda komentirati.. istu situaciju imao sam sa Warzone-om. Jedan sam od najboljih u Hrvatskoj (bio prvi po broju killova, pa drugi po broju winowa) ali eto, uvijek se netko od "naših" nađe da mi skomentira kako to ništa ne znači jer nemam dovoljno veliki KD, jer igram uvijek sa najboljim igračima Hrvatske, jer ne ubijam pola lobija u gejmu nego se više pozicioniram i igram opreznije.. i to je ta stvar na koju vas je Goran (@OverHypedG ) htio podsjetiti.. da, iako ste dobri u nečemu uvijek će postojati ljudi koji će vas pokušati spustiti i demoralizirati. Nažalost, to se češće događa od balkanaca nego stranaca - opće poznato 😃
Uglavnom, podržavam te Rafa, i drago mi je da si još u nečemu našao zadovoljstvo a ne samo u tenisu, mada si i tamo bio fenomenalan... GG-s!
btw. vidim da si i postao dio ekipe FFA-hr.a! Čestitam!