pravednik No pa neznam koji vam je vrag. Nisam nista rekao protiv igre kao takve, zato planiram kupiti rtx karticu. Govorim o verziji za last gen i vodstvu CD Projekta.
[deleted] Dodem ja danas u Sanctu da vratim cp2077, frajer otvori kutiju unutra samo data disc. Play disc mi ostao u konzoli jaoooo koja bruka, valjda si je pomislio da sam ih pokusao prevarit. mozda je ovo neki znak, cyber se ne zeli vratit 😂
maverick weky jel vrate i ako sam ga potrosio 😂. Reci cu im da nije mirisao kako sam si ja zamislio te ne skida puzgavstinu kako je prikazano u trajleru.
weky maverick Reci da vraćaju pare za sve vezano za Cyberpunk i pokaži random članak. Jebe se nju za tvoj dezić ili za Kauflandove pare.
fensisuperstar @weky uredno vraća prezervative potrošene. To su oni sa kojim nas *ebe svaki dan na forumu. 🙂 Ništa idem ja napravit povrat cyberpunk hoodija. Tražit ću puno cijenu nazad, ne onoliko koliko sam platio ofc 😛 @chono7 ti uredno uzmi od @wooddiebone cyberpunk i napravi povrat. I onda si kupi još jedan.
chono7 fensisuperstar hehe kakvo vracanje, ide jos gog verzija 😁 Nakon sinocnjeg igranja mislim da je gotovo. Ne mogu docekat opet pokrenuti igru. Pocelo je samaranje questova, crafting i istrazivanje cijelog grada. Uzelo me totalno
Zero Ubodeš PS4 Cyber na Njuškalu za 100 kn jer će ih uskoro biti kao piljevine, potom sačekaš Black Friday za PS5. Do tada CDPR dovede next gen verziju u red (možda). #dobarplan