Nakon jednog ogromnog RPG-a najbolje je krenuti s još jednim takvim, također na temu blighta lol.

Uglavnom, kako je ovo na GamePassu rekoh idem isprobati danas i ulupao odmah 4 sata igranja skoro, žena me obožava sigurno.
Exploring mi je odličan za sada (ugasio sam kompletni UI i doslovno dok šetam po mapi tražim lokacije koje se mogu istražiti), pogotovo jer je to PoE setting i baš mi je fora ponovno vidjeti taj svijet, prvi puta iz prvog lica. Znam da sam u prvom PoE dosta volio istraživati levele i ovo mi je s open world mapom i promjenom perspektive super leglo.
Combat mi je isto vrlo dobar - krenuo s melee likom i nekim čudom su uspjeli složiti gameplay gdje osjetiš udarce oružjem, gdje blok ne možeš spamati do besvjesti (a da stamina opet nije previše ovisna o potionima) i gdje su aktivni skillovi taman ubačeni da donesu prevagu dok treba. Super balansirano, vrlo igrivo i ono najvažnije, zabavno.
Grafički nisam nešto specijalno oduševljen (dosta blurry teksture i plastični look&feel), no colourful art style mi je skroz legao i ima neki svoj štih.
Mislim da ću kupiti igru pa nastaviti u toku idućeg tjedna kada malo riješim nagomilane poslovne obveze. Par slika za početak, igrano na PC-u s max grafičkim postavkama i DLSS na quality. Framerate u rasponu od 80-100 tako da nemam nekih pritužbi na izvođenje igre.