Sorcerer maverick FFXVI ce sigurno kasnije izaci i za ostale platforme nakon sta istekne vremenska ekskluziva za PS5. SE je trebao najaviti i za ostale platforme, pogotovo za NS jer PS vise nije toliko popularan u Japanu pa bi bilo logicno da su najavili i za NS.
maverick Sorcerer jedino ako dodje pro verzija switcha jer je trenutni preslab za ambicioznu igru poput ff16. iskreno bih volio da izadje na novi switch pa da ne moram davati pare onim banditima.
Sorcerer maverick Mogu bez problema izbaciti FF XVI Cloud Version za NS jer NS vec ima cloud version nekih zahtjevnih igara, npr. Assassin's Creed Odyssey i Resident Evil 7: Biohazard za japansko trziste, Control Ultimate Edition - Cloud Version i ovog mjeseca izlazi i Hitman III Cloud Version
sanzo Ovo me moza konacno potakne na kupnju switcha. Graficki izgleda negdje na pol puta izmedu starih igara i worlda. Kraci loadinzi i povratak kategoria cudovista koje su falile u worldu je ok tradeoff za losiju grafiku za mene. Movesetovi iz worlda + otvorene mape su takoder dobrodosle stvari. Wirebug mi se cini bolja opcija od clawa, ali me je strah da ce imat isti problem odnosno da ce postat obavezan za optimalno igranje. Potpuno novi moveset za horn je jos jedan plus s obzirom da je to bilo daleko najnepopularnije oruzje. Novo mountanje moram probat, pogotovo kao ig main i tesko je rec ista samo ovako iz videa. Skupljanje stvari po mapi za buffove se nadam da nece u potpunosti zamijenit hranu jer znam da ce mi to brzo dosadit. Sad jos treba sacekat potpunu listu cudovista, nadam se da ce bar lagiacrus i zinogre bit potvrdeni i da cemo ukupno doc na bar pedesetak velikih cudovista ukljucujuci i podvrste i varijante.
foggy Vidjet cemo, Demo je solidan ali ne pokazuje nit hub, nit equipment, nit hrpu toga, tesko je nagađat. Jedino mi se kad udaris u glavu cini manje mesnato, a wirebug je super, mislim da ce bit super skakat po zidovima
sanzo foggy Da puno toga jos nisu pokazali, a i treba igrat neko vrijeme da se stvarno vidi kako ce promjene lec. Nadam se da ce pro controller bit ugodan za ruke ili da ce se moc spojit ds4 jer na 3dsu je tesko igrat vise od sat vremena prije nego postane neugodno.
foggy sanzo https://www.8bitdo.com/wireless-usb-adapter/ Pikneš ga iza u dock, upališ Pro kontroler u sistemskim opcijama, upariš DS4 i više nikad ne koristiš ništa drugo. Motion controle podržane, Zeldu sam evo prešao uredno sa DS4, tako sam i probao ovaj Demo i bolje mi leži nego joycon. Samo malo drugačije mapiram tipke, pogotovo u MH igri jer sam navikao na obrnuti raspored za dodge i neke stvari. Cons: mrvicu se osjeti delay, ali neprimjetno stvarno ponekad se disconnecta ako odeš metar predaleko, nekad i random (3 disconnecta u 20h igre cca)
Sanader U MHW base + Iceborne sam imao 600+ sati. Kad izađe Rise i Stories 2 ni ne treba mi ništa do kraja godine. Mass Effect i Monster Hunter 2021!
foggy Sanader Pa di si bio kad smo žarili i palili jadna čudovišta mi sa foruma 😃 Multi je zakon kad se skupi dobra ekipa, šteta što nisi bio tad aktivan pa bi se skupili češće.
Sorcerer Intervju sa producentom Ryozo Tsujimotom https://www.capcom-unity.com/2021/02/05/monster-hunter-rise-interview-with-producer-ryozo-tsujimoto/
Sorcerer Dosta zanimljiv intervju sa developerima Monster Hunter Rise https://www.nintendolife.com/news/2021/03/feature_capcom_on_monster_hunter_rises_rampage_wirebug_exploration_and_alien_wyverns
sanzo Najavili su zinogrea i nargacugu te chameleosa kao prvi free dlc, izmjenu hunter artova, potvrdili 5 zona te obećali podršku sa free updateovima kao za world/iceborne. Igra sa svakom najavom izgleda sve bolje 😃
foggy Igra nije ni izašla a već pričaju o DLC-u. Ne trebaju mi monsteri iz prijašnjih igara, fala lepa.
sanzo foggy Svaka igra ima bar polovicu starih čudovišta, neće ni rise bit izuzetak, već sad je najavljenih više starih nego novih
foggy sanzo Srećom World mi je prvi MH pa tamo nisam primjetio štancanje starih. Tek kad bi netko spomenuo reciklažu sam znao da je to već neki postojeći. Koji su sve u Worldu reciklirani osim Deviljha? Nisam fan nikakve reciklaže.
sanzo foggy Alatreon Azure Rathalos Barioth Barroth Black Diablos Brachydios Brute Tigrex Deviljho Diablos Fatalis Furious Rajang Glavenus Gold Rathian Kirin Kushala Daora Lavasioth Lunastra Nargacuga Pink Rathian Raging Brachydios Rajang Rathalos Rathian Savage Deviljho Scarred Yian Garuga Silver Rathalos Stygian Zinogre Teostra Tigrex Uragaan Yian Garuga Zinogre Moguće da sam još kojeg preskočio