Presao sam main part Sunbreaka i uzivao svake sekunde. Koliko novih monstera ima, strava. Base game tu malo steka ako ga usporedim sa Worldom, ali Sunbreak je tome bome junacki doskocio.
Master Rank je dosta tricky ako se ne pazi, a samo me jedna stvar zivcira - material drop rate. Imam 50 killova Lunagarona i niti jedna Mantle nisam dobio a treba mi za set. Isto tako Rathalos i jos jedan monster - nikako i nikako i nikako.
@sanzo Radim lv4 food koji dize material drop rate od monstera, nosim gatherer palica koji ima onaj Pfifer ili kak vec (random gatheranje materijala) i slomim sve dijelove i nikak i nikak da padne. Jel ima neka caka uz sve to kak da povecam dropove. Svaki fajt zajasem monstera i razbijem po 3 parta ovog kojeg farmam. Valjda me samo sreca ne sluzi.
Van toga, 100h utrosenih da zavrsim base game do kraja + Sunbreak nikad nije brze i zabavnije proslo. Imam 170h igre i jedva cekam farmat dalje i slagat build. Igra ima valjda duplo svega u odnosu na World, od poteza do setova i dekoracija… cudo jedno sto Capcom radi.