- Uređivano
chono7 Slažem se, nema igre koja je u ovom omjeru ambicije i implementacije došla na gaming scenu. But, Rockstar je izbacio 1. dan igru kojoj nije trebao patch ne znam koliko mjeseci (pričam sad o konzol portovima). Igra je izgledala predivno, igrala se solidno i tečno na konzolama, iskoristila je 100% mogućnosti generacije i napravila brutalan posao da nam 1. dan pruži što je i htjela. Posljedica akcija nema veze sa tehničkom stranom igre, rpg elementima i ostalim. To je čisto grananje radnje i smjera. RDR2 je igra koja nije imala konkurenciju u svezi koliko duboko je išla u detalje, ima toliko sitnica počevši od lova i krzna, do 100 drugih stvari koje su iskakale svako malo. Nije isti koncept, ali nemojmo podkopavat ambicije obje strane, jer ima ih debelo.
Cyber nam je pružio govno, onako u ruci, bez papira zamaljano preko cijelog dlana, a mi smo ga primili iako se ni rukovat više ne smijemo. Rockstar ostaje Rockstar, a CD project dead je novi govnar na sceni. Mislim, oba su Neću sudit dok ne odigram i Cybera, a to će bit tam 2022. kak je krenulo.