Uđem u jedan bar,svima se vrte glave u krug,jednom zapela čaša i diže ruke s njom,lik se pojavi u baru i kliže,dakle ne hoda.Dođe konobarica i notez joj se vrti oko ruke stalno.
Dakle jedan bar,dvije minute igranja.
Nema tog patcha koji može popravit ovu igru.
Kako je CDPR zaje*ao 3.2 milijuna konzolaša, a mediji šute
- Uređivano
Moja dva centa:
Da su opet odgodili izlazak igre na bilo cemu, pc ili konzolama, dobili bi dvostruko gori backlash nego sada. Igra je daleko od neigrive u trenutnom stanju, mislim da je bilo za ocekivat da ce trebat par patcheva kao i za svaku igru koja izađe.
Ljudi su slali prijetnje smrcu pobogu zbog prvog delaya.
Kikiller APSOLUTNO neigrivo i neprihvatljivo. Neviđeno da igra ima bugove dva dana od lansiranja.
Geralto I?
pa rdr2 je primjer kako grafika i dalje moze izgledati brutalno dobro u na tom hardveru.
Nije sve u snazi hardvera, dobar dio je i u programerima i optimizaciji.
Ali naravno da se cd project red ne moze mjeriti sa rockastarom.
oxi ma daj molim te ovako su izbacili igru koja je jedva igriva barem polovici igraca trenutno, kad su zadnji put odgadjali su rekli da im je samo potreban fine tuning i tada su definitivno trebali igru odgoditi na duze vrijeme a ne na tri tjedna samo.
igra sto dalje igras ima sve vise i sve teze probleme, u actu 2 igra se igra tvojim zivcima, a kolega mi je potvrdio da je slicna situacija i na pc-u kod odredjenih misija. najbolje je sve to presutiti i reci da je sve ok. ova igra koliko god da je cak i u ovakvom stanju zarazna ce se mjesecima patchati, mada mislim da nece biti moguce u ovako velikoj igri ni popraviti veliku vecinu stvari.
Garrus_V mada mislim da nece biti moguce u ovako velikoj igri ni popraviti veliku vecinu stvari.
No Man's Sky je doslovno posve druga igra od onoga kakva je bila kada je izašla. Da ne govorim da je CDPR zaradio puno na prodaji (i to samo na PC verziji već) da nema razloga napuštati projekt. Ovo su bugovi koji se događaju usred razvoja igre i mogu se popraviti jer se i inače popravljaju, samo što se to radi prije nego što igra izađe. Kužim da igra ima ogromnih problema, ali ovo je baš doomsday talk.
Pa realno sumnjam da na “last” genu mogu nekaj napravit u vidu poboljsanja vizuala jer za ovakav trainwreck treba jebacki pothvat, bugove budu popeglali definitivno, mozda malo poboljsali izvodjenje, ali ovakve vizuale da budu spasili cisto sumnjam
Fico nadam se da si u pravu, vec sam rekao meni je unatoc svim problemima igra dobra ali ovdje ne postoji detalj koji nije problematican, igrao sam igre koje su imale svoje probleme ovo je druga dimenzija. na kraju krajeva ne kuzim zasto je doomsday talk istaknuti ono sto je ocito, ako se ne smije iznijeti negativne stvari onda nema ni potrebe da diskutiramo.
Garrus_V Ja uopće ne negiram da su stvari na konzolama loše. Štoviše, smatram i da su na PC-u loše, a kamoli tek na konzolama. Međutim, otpisivanje bilo kakve šanse da stvari budu bolje tek nekoliko dana nakon izlaska mi se čini nerazumnim i više kao rezultat frustracija prema igri. Arkham Knight je bio doslovno neigriv na PC-u pa je sada igra koja se posve normalno igra. Cyberpunk nije ni prva igra s ovakvom situacijom, nažalost neće biti ni zadnja.
- Uređivano
Fico ali nisam ni rekao da stvari nece bit bolje vec sam rekao da ce zbog velicine igre mnoge stvari ostati nerijesene. nisam uopce frustriran igrom, ja sam se pomirio da moj ps4 pro ni ne moze puno vise jer igra stvarno ima ogromnu kolicinu detalja, mapa je ogromna jos ako uzmemo tu cijelu vertikalnost mape mislim da ne mozemo ocekivati da igra izgleda i da se vrti poput rdr 2 koji iako ima ogromnu mapu je podijeljen na puno manjih podrucja. ono cime sam frustriran je da dobivamo igre koje ne da nisu dovrsene vec ih mjeseci dijele od toga. kazem graficki na ps4 pro i ne ocekujem vise ali igra na svakom koraku ima svoje probleme koje nisu uzrokovane snagom konzole!
Garrus_V ali nisam ni rekao da stvari nece bit bolje vec sam rekao da ce zbog velicine igre mnoge stvari ostati nerijesene. nisam uopce frustriran igrom, ja sam se pomirio da moj ps4 pro ni ne moze puno vise jer igra stvarno ima ogromnu kolicinu detalja, mapa je ogromna jos ako uzmemo tu cijelu vertikalnost mape mislim da ne mozemo ocekivati da igra izgleda i da se vrti poput rdr 2 koji iako ima ogromnu mapu je podijeljen na puno manjih podrucja.
Ja bih čak rekao da bi moralo se izvoditi dobro jer, primjerice, tamo gdje RDR2 radi bolji posao je kompleksnost NPC-a, a i sam AI. PS4 Pro ne može vrtjeti ono što PC može na Ultra postavkama, ali je bome pokazao s TLOU2 i RDR2 da itekako može potegnuti i odraditi odličan posao.
Garrus_V ono cime sam frustriran je da dobivamo igre koje ne da nisu dovrsene vec ih mjeseci dijele od toga.
U ovome se slažemo. Ovo je igra koja je najranije trebala ugledati svijetlo dana negdje krajem nadolazećeg proljeća. oxi je spominjala kako bi bio veći backlash da su odgodili opet, ali bit ću iskren, mislim da bi uz kvalitetnu izvedbu igre puno brže se zaboravilo na potencijalne odgode, nego li je to slučaj s ovakvim izlaskom. Neki dan danas misle da je Ubisoft isti kao u vrijeme Unityja. Radije razočarati publiku da ih konačnim proizvodom oduševiš, nego da ih razočaraš upravo tim konačnim proizvodom.
pa u biti prvi odlomak prvog mog posta na koji si odgovorio je fokusiran na taj dio, sveukupno je ovo za mene pr debakl jer se tvrdilo svasta a nista od toga nije ispostovano. u kolovozu kad su igru odgodili trebali su biti svjesni da im dva mjeseca vise nece pomoci i tu je prva greska. druga je kad su objavili da je igra u gold statusu ali da im treba malo vise vremena za 1.0 patch, nekako mi je ta poruka sama od sebe luda jer znaci svjesni su da je tiskana igra u rasulu ali ipak su dali datum izlaska za koji su bili svjesni da ce tesko ista popraviti do tada.
meni grafika uopce nije strasna, naravno da ima ljepsih igara ali to mi apsolutno nije problem kod ove igre.
Jedva čekam da ovo izađe.