chono7
Majkemi ti voliš papu više od pape.
Ja sam odigrao igru na PS5 i s koliko toliko dobrim tehničkim performansama.
Stari moj, ja nisam odigrao misiju a da nisam doživio neki novi bug. Svaka nova misija, side misija, gig... nova vrsta buga.
Neki su i gamebreaking bugovi jer nisam mogao nastaviti igru dalje. Neki su jednostavno smiješni i jadni. Osim toga, braniti igru gdje postoji pop up, gdje kad gledaš u daljinu auti voze na mjestu, likovi koji lete kao isusi po mapi, gdje ih auti sa neba pogađaju po cesti, gdje ljudi i auti propadaju kroz zemlju, gdje policija nema smisao, gdje AI neprijatelja ne postoji, gdje se side questovi ne daju završiti jer te nitko ne nazove kasnije, gdje je jedino što valja u igri, znači od gameplaya, muzike, igrivosti, trajnosti, grafike i atmosfere, JEDINO valja je glavna priča - a i to nije nikakav vrh gaming industrije valja koliko toliko, je prejadno. Igra je prejadna i najveće smeće koje je izašlo na konzolama IKAD!
I nikad neću popljuvat igru zbog bugova, meni su bugovi smiješni i zabavni. Ali u normalnim količinama. Čim mi dira main story, da ne mogu nastavit, to mi ostaje zauvijek u pamćenju i dobija ocjenu manje od mene. Ova igra je 4/10 i to debelo nategnuto.
Amen