Cyberpunk 2077 recenzije, patchevi i tehnička strana igre
escoban S performansama ima problema, no osobno ti mogu reći nakon 30h da su vizualni bugovi jedini s kojima sam se susreo. Ako ponekad lebdi štapić u zraku, meni to neće smetati. U tih 30h sam imao jedan jedini crash. I dok smatram da su performanse loše, ujedno sam i svjestan da vrtim igru na grafičkoj kartici staroj 7 godina.
Nexus
Pa to je sveukupno.
Ne sumnjam da na PCu nema bugova, ali s obzirom da sam ja do sad doživio pet do šest minornih, predpostavljam da je u globalu razlika između PCa i last-gen konzola nebo i zemlja.
Na PS4 se od bugova vjerojatno niti ne vide ostali veliki problemi koje igra ima.
Svejedno, nisam ovak bio sviježe nabrijan dugo na neku igru, a nisam ni hajpao previše.
Čak ju nisam ni upalio kad se skinula odmah nego sam film pogledao.
Nakon par fikseva ovo će bit master peace.
Za konzole me iskreno boli ona stvar. Rađe bi su scrapali skroz te verzije i posvetili se PCu totalno.
Murija treba hitni overhaul za početak.
Da, ovo na PS4 je neopisivo iskustvo...
Fico
Slično i kod mene, premda sam dosad par puta doživio bugove zbog kojih sam morao restartat save. Doduše, autosave je relativno čest tako da ni to nije značajan problem. Moj laptop sa 1060-kom vrti igru sasvim solidno unatoč povremenim problemima s performansama, no to je kompromis koji sam spreman prihvatiti budući da držim nekih 35-40 FPS-a na medium/high što je za moje standarde prihvatljivo. Ako se koncentrirate samo na sadržaj nije teško uvidjeti zašto visoke ocjene, igra je totalno zarazna, zabavna i zanimljiva.
Jeste vidjeli? IGN dao konzolaskim verzijama 4/10. Napravili su zaseban review.
Ne vjerujem da će za stare konzole uspjeti popraviti stvari, jednostavno imaju pre slabi CPU za ovako CPU zahtjevnu igru. Sigurno su to i znali i nisu ni trebali izdavati igru za te konzole. Na novim konzolama igra radi sasvim dobro.
WTF.
IGN izdao konzolasku recenziju. 4/10.
Jos kad bi se ovo radilo za svaku igru...
Što je je, ovo je trebalo radit za svaku igru koja ima neki kriminalno usran port. Možda Cyberpunk napravi novi trend.
- Uređivano
Treba biti fer i ackgnowledgeati kolko je PC dobio usranih portova više od konzola.
Iskreno me ne čudi da PC igrači nisu previše ogorčeni situacijom na konzolama.
Nakon onolko ignoriranja te platforme, lijepo je biti tetošen.
https://www.metacritic.com/game/pc/cyberpunk-2077
ode ispod 90, realno, igra za neku osmicu, bude to jos padalo
[deleted]
Realno igra je katastrofa, da ne izgleda kako izgleda na high end pc-u nebi ni 80 dobila.
Ne znam kako su uopce pomislili da je ovakav AI prihvatljiv, toliko toga se vidi da su izbacili i da je poluproizvod da vise nije ni smjesno
ali eto ovdje na forumu su ovi sa pc-om ocarani grafikom tako da ni ne vide koliko je igra losa ili ih nije briga.