Nexus I koje su to igre? Igram više manje sve osim anualnih serijala.Njih samo ako su dobri nastavci. Tako da ne znam čemu pretpostavka da ja eto ne igram kompleksne open world igre. Što god to značilo. Igraš više manje isto što i ja, tako da ne vidim čemu gledanje s visoka.

Gle, jasno je ko dan da je ovo PC naslov i po postovima se vidi tko iz čijeg tabora ide dizati prašinu. Kompleksi. No toliko od mene na ovu temu. Igrat će se sutra i pisat će se o igri, a do tada si možemo brisati suze za taj patch od 43GB.

Daljnje spominjanje konzolaških ratova ili provociranje se kažnjava. Vratite se na temu.

Fico Ma štima, ja se ni ne kačim za rece nit ikada budem, igram sam igru pa pišem svoju 🙂 Samo komentiram što su napravili s review kopijama i pristupom, to nije normalno i za mene je to za stup srama, gori su od bilo kojeg publishera koji nam je ikad nešto slao. Zabrane znaju bit svakakve i mrzim ih jer o najboljem ne smiješ pisat, a ovdje su još rigoroznije mjere. Najbolje da nitko nikad ne dobije ništa ranije, jer to ranije nikad ne možeš prikazat u onom svjetlu kako možeš kad je igra vani. Tak da se meni ta politika gadi od samih početaka.

Van tog svega, dolazi nam Cyber nakon 7 godina, ja i dalje nisam nahajpan, ali eto vidjet ćemo sutra 😃

Ne znam za vas, ali ja svima govorim da patch ima 100 Giga dok me se ne debunka.

A i kad bude, a patch ima npr. 30 Giga, pričat ću svima da je ovih 70 nekakav hidden download.

renda

renda da 100 giga sa patchem i jos te cekad day one patch na ovih 100gb koji je navodno oko 40 gb

Ocito ti ne znas sta pises... Nigdje nije potvrdena velicina ovog drugog patcha. Ne moras biti bezobrazan, mislim ja sam naviknuo da jesi.

Dakle jos jednom, igra je na Steamu velika 57GB, moram jos downloadat patch od 43gb sto je ukupno 100. A day one patch dolazi dva dana nakon izlaska ili moooozda na sam izlazak i ne zna se njegova velicina.

Nastavite pisati o problematici Cyberpunk 2077 recenzija, (ne)dovršenosti igre, preload gigabajtima i ostalo bez restrikcija i sličnog.

O igri i sadržaju pričamo i komentiramo (tko igra) u klasičnoj temi Cyberpunk 2077.

Ne kužim...
Stalno se spominje nekakv patch od 40 GB...
Skoro sam siguran da ga neće biti. Prelaod je 58 GB, službeni zahtjevi traže 70 GB prostora.
Kako igra može nakon 60 GB skidat još 40 i opet se spominju nekih 100GB sveskupa, a igri je potrebno 70GB po specsima...

Tu ujedno piše i da je GTX1060 preporučena za High na 1080p što se ispostavilo netočnim, tako da ne bih baš uzimao tu tablicu kao garantirano.

No i ja se slažem da 40GB zvuči puno previše dodatnog downloada.

Na konzolama je vec dostupan lol a mislim da je i fico rekao sa je na gogu patchana verzija i tamo je vec 100 gb. Sluzbeni specsi su glupost, tamo pise na 1060 radi na high presetu a igraci javljaju da se muce na low lol

Upravo skidam GOG i skida 58 GB

viper89 Nije, nego se govorka da će sveukupni download biti 100GB. Trenutno je 59GB. Nadam se da ne bude puno za zakrpu jer želim igrati kad otkuca ponoć.

Fico Nije, nego se govorka da će sveukupni download biti 100GB. Trenutno je 59GB. Nadam se da ne bude puno za zakrpu jer želim igrati kad otkuca ponoć.

PS5 verziju skidam, 101GB. Jel to uključuje i patch, nemam pojma.

Commynity manager je rekao da ce biti i day 1 patch sutra, ovaj 1.01 je prerelease koji je ukljucen u tih 100gb na ps4

wooddiebone Ma te najgore su najbolje 😃 Nadam se samo da me i Cyber neće kazniti lošim forama s nekim navodnim bugovima u igri 😃

Ma za bugove se živi.
        Ja da sam CDPR, ne bi micao bugove, samo bi stavio neki glitch efekt da izgleda ko da je namjerno.

Sa uključenim RTom najljepša igra dostupna na PCu. Kažu iz DFa...
        Općenito da igra izgleda vrh. Da je to najživlji open world grad i da uopće nisu prikazali to...
        I da, tu je slider za količinu NPCa