wooddiebone Da, ovdje je moguće usporediti samo izgled, ali ne i performanse pošto PS5 to sve vjerojatno gura puno bolje od PS4. Primjećujem veći FOV na PCu, ali sve u svemu skroz ok izgleda na PS4 postavkama koje su odabrali.
prayer Izgleda zapravo dosta dobro, no čak i sa mutnim slikama se da primijetiti da ima drastične razlike u LOD. Treba sačekati Digital Foundry i njihovu analizu pošto su u ovom konkretnom primjeru po viđenom performanse daleko najbitnije za konzole.
chono7 prayer lod, sjene, teksture, osvjetljenje, RT, refleksije, kolicina npceva, aa tech, nvidia middleware.... Ali da izgleda sjajno. Objektivno svi znaju da je razlika velika 🤭
prayer chono7 Super su tu zapakirali, no nitko ne priča o performansama HDD-a na konzolama u biti po meni bi ovdje bio najveći problem pop-up teksture. Vjerujem da u upravo to sredili sa manjkom detalja.
Flipper I opet se vraćamo na onu - za koliko para mogu nabaviti PS4, a koliko mi treba za PC na max postavkama. PS4 verzija izgleda odlično. Naravno da se vidi razlika, bilo bi suludo da je nema. Veseli me PS5 verzija jer je jasno da će biti prava bomba. 🙂 Samo da sad još crunchaju i požure patch.
chono7 Flipper kolko para tolko fpsa i reze. Ipak je display i tv najvazniji za ultra grafiku. Na oledu ps4 verzija ima maxout postavke