TexasFlood
Jbt po nekima zvuči ka da igra uopće nije bila kandidirana, a ne da je odnila drugo misto.
Btw govorilo se kako većina igrača uopće ne ide po internetu komentirajući i glasajući po ovim stvarima. Ja igram igre otkad znam za sebe i još aktivno sudjelujem na gaming forumima a ovo je koliko pamtim prvi put da sam ovako glasa i to samo jer je netko stavija link u drugu temu.
A s obzirom da znamo šta je bilo na izlasku igre na metacriticu i prije nego je itko ima vrimena završit igru, varijanta da je ovaj rezultat posljedica spamanja hejtera se ne može odbacit. Isto ka šta se ne može odbacit varijanta da su pravi fanovi Tsushime odlučili, od kojih ne možemo ni znat koliko ih je uopće odigralo TLOU2. I obrnuto, ja sam glasa za nju bez igranja ijedne druge igre na popisu jer me toliko oduševila.
Poanta je, amo ne skakat na zaključke da je ovo rezultat većinskog nezadovoljstva na TLO2 ili sabotaža manjinskih hejtera ili odgovor na twitter post ili nešto drugo. Nemamo pojma i nije bitno, kako je tako je. Jedino šta se može je čestitat pobjedniku i nadat pobjedi svog favorita na sljedećim nagradama.