Najbolje bi bilo da glumi Troy Baker. Teško mi je zamisliti bilo koga osim njegovog glasa.

wooddiebone Donekle je to istina, ali njemu je ipak profesija gluma i trebao bi se unijeti u svačiji lik. Redatelj i asistent su mali bogovi kod snimanja svakog filma i serije u ovom slučaju TLOU. Moraju se držati njihovih uputa i do koje mjere smiju unijeti svoj karakter i ako ne mogu to ispoštovati ili ne žele onda svakako im nije mjesto u snimanju TLOU-a. Spomenuo si i Dicaprija. Znam da si ga naveo radi usporedbe jakih karaktera ali ja sam malo razmišljao o njemu kao liku Joela. Ipak on mi ima djetinju facu i nema opakosti u njemu da utjelovi starog prdonju koji je prošao pakao kao Joel. Tako isto i za Brada Pitta, malo je bolji kandidat od Dicaprija.

resident_evil Ne mogu nit ja ali jebiga nije glumac i kao osnovno nema Joelovu posturu i previsok je.

Čak mislim da bi Brad Pitt odradio Joela odlično.

On je od te trojice definitivnio najbolji glumac.
    Nikad neće dobit oskara jer je prezgodan i to mu je karakteristika koju većna ljudi kod njega vidi, ali kaj se tiče rangea emocija kine taj čovjek može donjeti na ekran je nevjerojatan.

Jackman, Vigo, Bale, McConaughey, Pine, bilo koji od njih i imas filmcinu

Joel u TLOU II

22 dana kasnije

Majko mila. što sam napravio?

25 dana kasnije

Shooter Budi uvjeren da će se to dogoditi, samo je pitanje vremena, Druckmann je navuko na sebe hordu unfollowera i ispravit će to u vidu novih DLC-ova, prequela itd.

7 dana kasnije

Ovih dana prolazim po drugi puta TLOU 2 i drugačije gledam na igru i primjećujem neke, sitnice i analiziram, možda ipak malo pretjerane stvari poput Joelovog izgleda iz TL0U 1 naspram TLOU 2. To je moje viđenje kad velim da su Joela malo pretjerano postarali a prošlo je tek 4 godine od radnje iz TLOU 1. Razumijem da je težak život u survivor apokalipsi i to uzima danak. Ali u TLOU 1 je više toga napravio i mislim da u TLOU 2 je bio na godišnjem odmoru tih 4 godine te zbog pretežito mirnog života postao mlakonja za razliku što je prije prošao i radio i pretjerano je ostario u TLOU 2, trebao je ipak bolje izgledat. Možda na slici se ne vidi pretjerana razlika ali u igri da. Što vi mislite?

Ni prva ni zadnja osoba koja je prije svega mentalno, a onda i fizički propala u samo nekoliko godina. Joel je imao težak život i puno toga za razmišljat u godinama pasivnosti.

Fenix Da, svi likovi, velim i to da je možda teško se ubacit 4 godine unaprijed i kako nekoga postarat u te 4 godine. Malo nabace podočnjake, bore i sijedu kosu i bradu. U stvarnom životu nije ipak tak osim ak si nešto bolestan pa te bolest poruši fizički.

Prijelaz u pedesete godine života izgleda točno ovak kak su postarali Joela.

Barem kod većine ljudi.

Ako bolje pogledaš, samo mu je kosa duža i više sijeda.
      Bire na čelu su izraženije zbog izraza lica.
      U licu čak izgleda i zdravije i manje umorno u dvojci. Meni je to logično nakon 4 godine relativno mirnijeg i sigurnijeg života.