Joel Miller (The Last of Us)
Marš na kratki moment sam se ponada da je stvarno.
- Uređivano
Ovih dana prolazim po drugi puta TLOU 2 i drugačije gledam na igru i primjećujem neke, sitnice i analiziram, možda ipak malo pretjerane stvari poput Joelovog izgleda iz TL0U 1 naspram TLOU 2. To je moje viđenje kad velim da su Joela malo pretjerano postarali a prošlo je tek 4 godine od radnje iz TLOU 1. Razumijem da je težak život u survivor apokalipsi i to uzima danak. Ali u TLOU 1 je više toga napravio i mislim da u TLOU 2 je bio na godišnjem odmoru tih 4 godine te zbog pretežito mirnog života postao mlakonja za razliku što je prije prošao i radio i pretjerano je ostario u TLOU 2, trebao je ipak bolje izgledat. Možda na slici se ne vidi pretjerana razlika ali u igri da. Što vi mislite?
Ni prva ni zadnja osoba koja je prije svega mentalno, a onda i fizički propala u samo nekoliko godina. Joel je imao težak život i puno toga za razmišljat u godinama pasivnosti.
- Uređivano
Prijelaz u pedesete godine života izgleda točno ovak kak su postarali Joela.
Barem kod većine ljudi.
Ako bolje pogledaš, samo mu je kosa duža i više sijeda.
Bire na čelu su izraženije zbog izraza lica.
U licu čak izgleda i zdravije i manje umorno u dvojci. Meni je to logično nakon 4 godine relativno mirnijeg i sigurnijeg života.
- Uređivano
Ne velim da izgleda umorno a kako bi se umorio kad je došao u relativno mirno razdoblje. Ali to nema veze sa općim izgledom i ponašanjem jednog 50-godišnjaka. Meni ipak izgleda malo pretjerano postaran za 5 banki. Pa u igri se ponaša ko muškarac u prijelazu sa 5 na 6 desetljeće godine života. I sam govori Ellie i to u flashbackovima kako je jako ostario moš mislit 5 banki pa to je najbolje razdoblje za muškarca, ima još snagu, ima iskustvo, pamet. Popunili su ga u licu i tijelu što je logično nakon boljeg života ali po igri a i stvarnom životu izgleda da te težak život pomlađuje a lagan postaruje a to vidim po današnjoj mladeži koja ima lagodan život do prije pandemije i svi izgledaju starije nego što zapravo jesu a kada budu u pedesetima bit će pravi starci. Treba usporit umjetni ritam starenja jer ne ide na dobro.