Brijac dao sam ti minus jer nemaš poštovanja prema drugim članovima. Imam pravo na svoje mišljenje isto kao što ti imaš pravo na svoje. Ne znam čemu takva agresiva, možeš jednostavno napisati da se ne slažeš ili opaliti minus.
Konkretno u mojem slučaju prelaska, Amy sam toliko mrzio da sam jednostavno odbio primiti kontroler u ruke. Nekoliko dana nisam želio igrati. Kasnije sam se prisilio i MOJ dojam se totalno preokrenuo, zavolio sam je i uspio sam progledati stvari iz njezine perspektive. Takav preokret emocija nisam nigdje drugdje doživio. Isto kao što nisam nigdje drugdje doživio emocionalnu konekciju kakvu su imali Ellie i Joe u prvoj igri.
Ako ti, Marksman i drugi to niste tako vidjeli to je ok. Ali smanjite agresivu jer apsolutno imam pravo pristojno prenijeti svoje dojmove.
I na kraju, ne vidim besmisleniju raspravu od ove koja se vodi ili se vodila u sad već XY tema, a uvijek je agresivom raspiruju iste osobe. Ne vidim poantu u forsiranju svojih stavova, kako jednih tako i drugih.
EDIT: Shooter mene kao glavnog urednika ne vrijeđa. S kritikom se ne slažem, ali je ni ne branim.