Icek Koristi se PS3 SuperSlim sa 1TB HDD. PS3 backlog mi je enorman i trudim se koliko toliko ga smanjiti. Online jedino u igrama gdje zahtjeva za platinu te ponekad prvi CoD Black Ops. Store je blagi užas, spor i trzav.
Nexus PS3 Slim od 250 gb ne mislim prodavati. Tu i tamo se odigraju neki naslovi. Odlična konzola. Danas se hvale boot-upom PS5 za 15 sekundi, a PS3 se boota za 16 sekundi. Toliko o tome.
boja1964 Nexus Tu igru za PS3, PS5 bi pokrenuo za dvije sekunde a PS3 ne bi ovu za PS5 za mjesec dana.
Zero Ja upalim svoj PS3 Slim s vremena na vrijeme, možda još nešto odigram, no uglavnom se to svodi na provjeravanje je li baterija u kontroleru izgubila kapacitet, što se svakih par mjeseci ionako dogodi, neovisno o tome koristio ga ili ne, heh.
Chaky Moj slim je u ormaru. Nije paljen godinama. Strah me da ne eksplodira, ako se pasta sasusila. Vjerno cuvam PS3 kolekciju u nadi da cu je odigrati kad-tad. I tako prolaze godine...
someone Moj bucko je prodan odmah kad sam kupio PS4. Odlicna konzola ali dala je svoje i ne vidim potrebu da ju cuvam negdje u ormaru za mozebitno vrijeme kada cu ponovo zeljeti odigrati neku igru s PS3. Sto sam stariji vremena je sve manje tako da ne stizem niti odigrati sve ono sto zelim s novih konzola a kamoli da se vracam na starije.
Nocna_Mandragora Moja slimica isto stoji u ormaru, no čak sam ju bila i palila prije kojih 6 mjeseci -- igrala malo FF XIII i L.A. Noire. Imam na njoj još igara kojima se planiram vratiti (MGS serijal, Beyond Two Souls), ali pitanje hoće li biti vremena/prilike.
Chaky Nocna_Mandragora ...ali pitanje hoće li biti vremena/prilike. Vjerojatno nece (iz osobnog iskustva).