• Gaming Vijesti
  • Ženi je lagao da je PS5 pročišćivač zraka; nije mu prošlo

wooddiebone

Kako se uspiješ oženiti ženom koja tvoje interese ne shvaća ozbiljno?

Zato što je tip šmokljan, a ova mu je vjerojatno bila prva i uzeo je šansu pa je i oženio. Znači nema druge.

Stvarno ne razumijem ljude koji se ožene i budu s osobom s kojom se realno ne kuži ili ne znaju ništa jedan o drugome.

Ne znam ništa o svojoj ženi i ne zanima me! 😄

Zalim sve te jadnike kojima zena moze zabraniti takvo nesto. Iskreno,nisu zasluzili ni da zive,amebe ljudske

Bas tako. Moze mi zabranit, birtiju, prijatelje i nogomet. Al gejmanje nema sanse 😆

Jel itko uzeo u obzir da mu je žena možda xbox fanatik?

S 30 godina u vezi i 25 u braku samo ću iskreno reći što je to dva tjedna gunđanja i furenja naspram 5-6 godina igranja!!?? 😎😉

turok99 nice
    🙂 nadao sam se da nisam najstariji gejmer ovdje. Možda nas ipak ima i starijih 😁

Možda je @turok99 pripadnik romske nacionalne manjine pa u biti ima samo 34 godine od čega je 30 godina veze. Sa sestrom.

turok99 S 30 godina u vezi i 25 u braku...Giphy - hugh laurie oh give the man a bloody medal GIF

Kakav jadan incident. Ako se netko želi vjenčati i ovisan je o igranju, vrijeme je da preispita brak. Volim igrati igre, ali mog supruga igre ne zanimaju. Ali on ostaje sa mnom i gleda me kako igram

Raniyah
        Eh kad bi svi muzevi bili razumni kao tvoj 😃

buz Možda je @turok99 pripadnik romske nacionalne manjine pa u biti ima samo 34 godine od čega je 30 godina veze. Sa sestrom.

Seriously? Dood, čak i kao zajebancija je stvarno neukusno.

Icek Ne vidim problem, meni je smiješno, a to je najbitnije u cijeloj priči. Nema govora mržnje s moje strane, ovo je jednostavno satirični i iskarikirani osvrt na njihov način života jer su takve stvari kod njih česte. Vidim po novinskim člancima, vjerojatno se neki sjećaju da je ne tako davno je bio skandal u Međimurju kad je tata pripadnik romske nacionalne manjine uhvatio sina kako si krka majku, njegovu ženu. Ima takvog izopačenog ponašanja svugdje, naravno, ali stereotipi ipak proizlaze iz određenog obrasca ponašanja. Vjerujem da je njihov čin ipak neukusniji od mog komentara. Ljudi su postali preosjetljivi i poserem se na političku korektnost i da se ne smiješ više zajebavati s čime hoćeš.

buz
            Da si rekao "Ovaj je lijen, mora da je Dalmoš" onda bi bilo s ukusom 🤭

Ili "piješ ko zagorec"...i takve fore.

Ali spomeni neku "osjetljivu" skupinu, eto ti belaja.

Molim da se tu podvuce crta. Ispod clanaka necemo ici u off topik, pogotovo ne ovakve vrste. Tako smo se dogovorili pa postujte to.