chono7 Tzereen shvacam da nisu, samo malo bitcham na takve stvari, jer nije dosljedno, a ni istinito. Nije PC igra.
Tzereen chono7 je PC igra, ali nije PC ekskluziva. Ali da, razumijem stav, i čak bi se možda i složio da bi bilo ok napravit nagradni sustav samo s eksluzivama. Samo kaj bi onda Xbox često bio zakinut. Ne bi uspjeli napunit čak ni prva tri mjesta.
chono7 Tzereen uf da, imas pravo. Onda Boxonja ne bi imao puno toga. Jedino razmatrati pc i box kao jedno, sto i je u sustini
Tzereen chono7 da, izgleda da će tako i biti od sad nadalje. Osim ako se ne zainate s Bethesdom i naprave sve Xbox only. Iako sumnjam. Stvarno sumnjam.
Zero Nema tu računice. A što se tiče izbora, tu se nitko neće iznenaditi tko prati ovaj izbor jer ekskluzivnost apsolutno ne igra nikakvu ulogu u izboru.
wooddiebone Po meni ne mora bit ekskluziva, ali bar da bude iz nekog razloga na toj platformi značajna. DS nije nešto turbo značajan niti na plejci ni na PCu lol.
PS2MASTER fensisuperstar Znaš, fensi, meni je prije nekoliko u Valhalla temi bilo rečeno da bitno je srati. Tvoj odgovor je bio da mora neko i to i da ćeš imat 3080 i kak neko može srat po igri, brate. Eto, tak i ti sad zašto TLOU 2 dobio GOTY, a ne HL Alyx. Mora neko i to. Bitno je srat. 😊
escoban Tzereen jbg cak i poslozena vojska od popularni streamera i youtubera nisu mogli srusit ovu igretinu , bez obzira sto 90% tih brainwashani hejtera bi vjerovatno obozavalo igru da nije bilo toliko forsiranog hejta protiv ND ,cas ih crunch smeta cas pederluk cas zidovstvo cas hulk abby cas story cas smrt joela .dugo nisam vidio ovoliki trud da sabotiras nesto sta je zapravo jako kvalitetno !bas mi je drago sta su pomeli konkurenciju ,jos jedan dokaz da su hejteri najglasniji al nakraju jako nebitni
Sterlok PS2MASTER upravo ju igram, nekih dvadesetak sati i ovo je izvrsna igra. konačno nešto svježe i originalno nakon puno godina.