Nexus Brijac Zapravo... uopće nije loše za roditelje. Uopće ne moraju misliti što trebaju kupiti, samo kupe skin, weapon ili neku igračku s tematikom Forta.
yakuza_stinger Bit će zanimljivo promatrati situaciju kako će se to odrazit na popularnost i broj igrača.
Chaky Brijac Žalim roditelje koji bacaju na ovo pare zbog svoje dječurlije. Pretpostavljam da nisi roditelj. yakuza_stinger Bit će zanimljivo promatrati situaciju kako će se to odrazit na popularnost i broj igrača. Sve ce ostati isto, samo ce Epic zaraditi vise love.
Chaky doctorfreak Nisam detaljno citao sluzbene obavijesti, ali nije mi upalo u oko da su izbacili novcice iz Battle Passa. Ili jesu, a meni promakao taj dio?
fatamorgana doctorfreak Funkcionira još uvijek tako kao što si napisao, ali nisu nigdje napisali da uvođenjem pretplate nećeš moći kupit battle pass kao i do sad i zaradit novce tj. V-buckse za slijedeći.
Chaky fatamorgana Da, tako sam i ja shvatio. Samo je dodana ekstra "skuplja" opcija za koju dobijes "vise". Ali osnovni princip Battlepassa je ostao.