Iako mi je GOT mozda i najlosija od svih telltaleovih igara jedva cekan drugu sezonu, kraj je bija izvrstan i nema smisla da sad prekidaju pricu kad su vec postavili dobre temelje za drugu sezonu pa čak i dalje.

Sve TT igre su instanti buy, Tales of Borderlands mi je najbolji dosad bija radi humora, a Handsome i Rhys jedni od simpatičnijih likova u zadnje vrime.

godina kasnije

A jesu mi ga uvalili na kraju, ja ocekivao da ovo ima samo jednu sezonu
2. sezona nije ni najavljena, tko ce sad cekat rasplet dogadaja.
Inace mi je igra iznimno dobra. Do kraja nije bila na razini briljantne 1. epizode (dijelovi u Kings Landingu uvjerljivo najnezanimljiviji), no svejedno jako dobro. Rodrik i Asher najbolje okarakterizirani likovi. Ramsaya mrzim iz dna duse. I svida mi se sto su neke odluke vrlo vazne za pricu, a uopce nisu bile lagane za donijet.

Ovo je prakticki jedina TT ova igra di odluke uveliko utjecu na krajnji ishod i izvjesno na.drugu sezonu.

Ispravak, druga sezona je najavljena. Međutim nalazi se u ranim stadijima planiranja zbog dva čimbenika. Prvi je prosječna prodaja, drugi je činjenica da igra prati seriju, stoga vrlo vjerojatno čekaju kraj same serije kako bi znali kako ukombinirati likove koje imamo u sudbinu Westerosa.

Meni je isto bila jako dobra igra, nekuzim uvjerljivo najlosije kritike neke TT igre..

3 mjeseci kasnije

Evo jedna kontra...

Jedno od nahjvečih govna što san odigra, vrhunski početak usran na maksimalno sa zadnje dvi epizode, sve se na kraju svelo da odluke ne značu ništa, igranje sa Mirom na kraju uzaludno ma ono apsolutno nikakvo zadovoljstvo.

Da su završili priču možda bi i prihvatio onako debline odluke ovako nek mi se napuše kurca što ču im kupiti drugu sezonu kad bude za 40kn na saleu, niti da je besplatno na plusu dadu nebi je igra.

Još odigrati Wolf , Tales i W Dead Season 2 jer iman kupljeno i skinuto a onda nikad više pomirisati njihovu igru

Wolf i Tales su fenomenalni. Valjda budeš zadovoljan

Da su završili priču možda bi i prihvatio onako debline odluke ovako nek mi se napuše kurca što ču im kupiti drugu sezonu kad bude za 40kn na saleu, niti da je besplatno na plusu dadu nebi je igra.
Daj lega tko još igra Telove igre radi priče. To možeš mačku o rep okačit 

2 godine kasnije