Developer: Telltale Games
Izdavac: Telltale Games
Platforme: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC
Zanr: Aantura

Game of Thrones is an episodic point-and-click graphic adventure fantasy drama video game, released as 6 episodes following the model of Telltale's previous adventure games. The player is able to move their character around some scenes, interacting with objects and initiating conversation trees with non-player characters. Choices made by the player influence events in future episodes. The game switches between the viewpoints of five different characters.

IZVOR:WIKIPEDIA

Vidio na papirima jučer da dolazi u dućan.

Sad, dal se odnosi na onaj loš RPG ili na ovo u fizičkoj verziji, nemam pojma :) , vidjet ću preksutra

Moguće da je retail verzija budući da su sve epizode vani.

Jel se meni cini ili je prva epizoda besplatna na Storeu?

Da, besplatna je..

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Vidim da su poceli dijelit prve epizode tih epizodnih igara. Nadam se da ce se trend nastaviti. A i developerima ce to pomoci ako se nekome svidi igra i odluci kupit cijelu zatim.

Moguće da je retail verzija budući da su sve epizode vani.
Yep.

Prvih 5 epizoda na disku, i kod za 6-tu epizodu.

299,00 kn

Prodano :)

Ufff, skupo je to.
Mislim da je season pass upola jeftiniji.

Da..platio ga 120-130 kn čini mi se na našem storu.

Sent from my S5 using Tapatalk

Odigrao prva 3 chaptera 1. Epizode. Odmah te uvuce u pricu makar mi se GoT serija i nije previse svidjela. No cini mi se da ovih likova nema u seriji ili je vecina nepoznata.

Kakav kraj 1. epizode
Odlična je bila epizoda, možda i kupim cijelu sezonu.

Jelda?
Mene je odmah igra privukla jer obožavam Telltale i obožavam GoT, ali taj kraj je bio šlag na tortu

Ja nisam očekivao previše, ali Telltale je još jednom dokazao da zna ispričati priču. 
ThaUrban može potvrditi koliko sam iznenađen bio krajem :

A da tek vidiš Tales from the Borderlands... IMO najbolja njihova kreacija...
Ako kupiš čitavu sezonu GoT-a javljaj dojmove! :)

Hahahahaha, istina. Toliko je bio iznenađen da je odjednom samo izašao iz chata, a ništ nije rekao.

Ma crko mi internet, zato

9 mjeseci kasnije

Igram zadnjih dana, počeo četvrtu sezonu i mora se reć da su ovi iz Telltalea majstori u pričanju priča.

Stalno vuče na još "igranja", premda je tvoj jedini posao ko igrača stisnut određenu tipku u QTE-ima ili donjet odluku.

A što se tiče odluka, nekad si stvarno razapet između dvije krajnjosti, i, premda ne vjerujem da su posljedice kao u Until Dawnu, nekad mi nije lako odlučit nešto.
Pogotovo kad se to odnosi na dio kad moraš ostat miran na provokativne / gnjusne događaje...doslovno ti krv uzavri.

Rodrik i Asher su sjajno okarakterizirani likovi do kojih ti je stvarno stalo.
A likovi iz knjige / serije su totalno vjerno preneseni i igraju bitnu ulogu u svim tim događajima.

Zasad je totalno na tragu prve sezone Walking Deada

Igram zadnjih dana, počeo četvrtu sezonu i mora se reć da su ovi iz Telltalea majstori u pričanju priča.

Stalno vuče na još "igranja", premda je tvoj jedini posao ko igrača stisnut određenu tipku u QTE-ima ili donjet odluku.

A što se tiče odluka, nekad si stvarno razapet između dvije krajnjosti, i, premda ne vjerujem da su posljedice kao u Until Dawnu, nekad mi nije lako odlučit nešto.
Pogotovo kad se to odnosi na dio kad moraš ostat miran na provokativne / gnjusne događaje...doslovno ti krv uzavri.

Rodrik i Asher su sjajno okarakterizirani likovi do kojih ti je stvarno stalo.
A likovi iz knjige / serije su totalno vjerno preneseni i igraju bitnu ulogu u svim tim događajima.

Zasad je totalno na tragu prve sezone Walking Deada
Iluzija odluka je ovdje možda prisutnija nego u ostalim igrama, no priča je snažna od početka do kraja, stoga se isplati odigrati.
Igranje s više likova je pun pogodak za univerzum kao što je GoT.

Tuhy mozes odabrat ama bas bilo kaj i nist se ne mjenja,NIŠTA, i to me kod njihovih igara najvise smeta iako ih volim igrat i dobre su mi, dok recimo Life is Strange pojede sve njihove igre kaj se tice izbora i posljedica, a i sveukupno je odlicna.

Tuhy mozes odabrat ama bas bilo kaj i nist se ne mjenja,NIŠTA, i to me kod njihovih igara najvise smeta iako ih volim igrat i dobre su mi, dok recimo Life is Strange pojede sve njihove igre kaj se tice izbora i posljedica, a i sveukupno je odlicna.
Ne bih se složio da se ništa ne mijenja.
Objasnit ću u spoileru, stoga, Tuhy, izbjegavaj dok ne odigraš do kraja.

Dovoljno je reći Mira Forrester. Ili će ju smaknuti ili će se udati za Morgryna. U samo toj odluci se otvaraju dvije sasvim različite mogućnosti u drugoj sezoni. Isto tako Asher ili Rodrik, sigurno će imati utjecaja za daljnju radnju. Jasno je bilo odmah da GoT nije napravljen za samo jednu sezonu i da Telltale ima veće planove. Da je moglo više odluka biti koje će utjecati na radnju, naravno, ali reći da se ništa ne mijenja je IMO pretjerivanje.

Što se tiče Life is Strange, idem u mali offtopic, također u spoiler.
Sve se svelo na dvije odluke. Od kojih jedna niti malo ne prikazuje posljedice tvog djelovanja. Što god Max napravila u igri, sve se svodi na te posljednje dvije odluke. I dalje je riječ o izvrsnoj igri, ali da odluke imaju neki utjecaj na konačan ishod, ne bih baš rekao.