weky Witcher također nema ne znam kakav combat + u punokrvnom RPG-u napucavanje nikada nema onaj feeling kakvog imaš u dobrom FPS-u (osim ako si Bungie). U prijevodu, moja očekivanja oko tog dijela igre nisu ne znam kakva (doduše vidio sam da je melee gameplay s katanom prava stvar).

Ovo što se tiče točke 2 već sam i ja ranije komentirao da nas čeka jedno 20-ak patcheva.

Ja cu svakako pricekat, ogulit backlog i slusat dojmove. Nemam hype prema igri od prvog dana najave, vjv ce me prebacit ako netko drugi bude imao kad zaigra 🙂

Ne smeta ni mene osrednji gameplay i combat ako content bude kak spada.

Imam dojam da bi igra u prodaji mogla podbaciti na konzolama. Dio igrača će sigurno čekati punu next gen verziju i peglanje bugova.

S druge strane, PCMR će biti toliko glasni i bahati da bi mogli dodatno ogaditi igru igračima.

weky i ja sam gledao isto i nisam uopće dobio takav dojam.

1. Gameplay sam shvatio da je više nego solidan što se i vidi iz dosadašnjeg gameplaya. Njihovi komentari su da napucavanje nije kao i u nekim klasičnim fps igrama. Ovo nije fps igra. Iz prvog lica je, da, ali nije klasični fps.
    2. Nitko nije rekao da je užasno bugovita i puna glitcheva. Ima manjih vizualnih bugova i treba je još polirati što se trenutno radi i raditi će se nakon izlaska. Minoran problem.

Štoviše dobio sam dojam da je svakome igra premašila očekivanja i da je jedva čekaju nastaviti igrati. Tako da teški optimizam. Tvoj komentar je sročen na način kao da je igra teško razočaranje, a zapravo je suprotno od toga.

Ako su mi Deus Ex Human Revolution i Mankind Divided bili dobar sa onim kamenim napucavanjem iz kamenog doba onda će mi i ovo.

wooddiebone
      Ovo vrijedi i za mene. Svi Deus Exi mi valjaju bez obzira na drveni combat tako da ne sumnjam da će i Cyberpunk.

weky dodatno ogaditi igru igračima

Tišina, konzolni kmetu.

Giphy - persian cat king GIF

Ja vjerujem da će igra biti odlična. Na moju odluku da li ću kupiti igru ne utječu razni streameri, jer po njima uvijek nešto ne valja jer oni su toliko "dobri programeri" koji mogu puno bolje od tima koji je zaslužan za jednu super igru poput Witchera. CDPR, kao što su Rockstar ne štancaju igre poput ubisofta i sl. njima. Naravno da će igra takve magnitude uvijek imati bugova koji će iritirati, ali ne umanjuje činjenicu da je igra u konačnici dobra. Igru ili zavoliš ili jednostavno zaboraviš da je u libraryu. Čekaš da je sam zaigraš i onda komentiraš, a ne vjerovati youtuberima koji te hrane svojim sranjima.

Igra je vec ispunila ocekivanja. Samo toga niste svjesni jos.

Istina, očekivali smo još koju odgodu i nije razočarala. 😂

krpa s obzirom na prve dojmove i epitete da se radi o bolesno velikom i kompleksnom projektu nije nista cudno. Gurati to na ps4 i boxone je van svake pameti.
        Ispunili su najavljeno i pocinju pristizati dojmovi koji govore da su uspjeli, uzeli su w3, rdr2, pa cak i Bethesdine uratke u primeu, sve to skupa napucali steroidima na apsurdnu velicinu i stvorili next gen open world rpg.

To je Next Gen igra i vjerojatno ce biti superiorno popeglano iskustvo tek tamo negdje 2021. Godine kad se porodjajne muke rijese. Ono sto bi ja volio je spiritualni grander scale Deus Ex, a imam filing da bi to CP trebao biti.

A ne znam, Cyberpunk ima svoj vizualni stil.
          Deus Ex mi je više Blade Runner-ast dok ovo što vidim tu je core cyberpunk koji niti nije do sad istražen u igrama izvan indie tržišta.

yakuza_stinger o je Next Gen igra i vjerojatno ce biti superiorno popeglano iskustvo tek tamo negdje 2021. Godine kad se porodjajne muke rijese. Ono sto bi ja volio je spiritualni grander scale Deus Ex, a imam filing da bi to CP trebao biti.

Sve ovo gore čovjek mudro zbori 🙂 Ja kupio PS4 digital verziju i čekat ću PS5 patch.