PhoenixMode Kakve su ove nove Sonyeve 3D Pulse slušalice, imam priliku uzeti ih za 450 kn nove zapakirane?
HideooKoojima StarFox_N Znači kada igram na PS4 pro korake čujem tami di jesu , a dok igram na PS5 kada je lik iza mene čujem da su koraci ispred , nema logike..
Brijac Kakav je ovaj Pulse 3D službeni PS5 headset u usporedbi s ovim gore preporučenima Astro, Arctis itd.?
Icek Brijac Ne može se mjeriti sa Astro 😁 E sad, oko 3D zvuka ne bih znao, možda je Sony tu bolji 🤷🏿♂️
renda Arctis i dalje jebe sve zivo, pulsice su dosta neudobne cak i za moje male usi, steel series i dalje vrh
Tzereen renda ove nove Pulsice ti nisu udobne? Meni su bar duplo bolje od gold headseta. Ali Arctis je udobniji, ako ništa drugo, zbog materijala koji diše.
renda Nisu, bas mi nekak stiscu glavu i moram ih maknut i stavit arctisa s kojim mogu cijeli dan rokat bez problema
Tzereen Weird. Meni su baš super. Jastučići su jako debeli i udobni. Možda si okrenuo naopačke? 😂 Ja jednom jesam, i tada nisu sjedale dobro. Još si mislim, kaj su mi uši narasle??? 😂
Brijac A čekajte, ove Arctis nemaju 3D zvuk ili? Mislim ne znam koliko mi je to uopće bitno, ali ono, volio bi probati.