• [deleted]

• Uređivano

da odmah kazem, Pulse 3D sam prodao jer su mi bile toliko neudobne da ih nisam mogao imat 5 minuta na glavi ( disclaimer: nosim naocale i imam poveću glavu)

e sad trazim nesto drugo, da li imate kakve prijedloge?
jel probao itko arctis 7p i kakve su sto se tice udobnosti?

najbitnija mi je udobnost i zvuk, mikrofon manje bitan, chat mixer nepotreban.

Ja imam STEELSERIES Arctis Pro Wireless, za njih je receno da ce biti firmware za ps5.
A kad dobim ps5 sljedeci tjedan ti javim kako rade.
Na ps4 su bile odlicne i ugodne za dulje igranje.

Ja imam razer kraken, koristio na pc-u, planiram i na sonyu

Icek da li si ih probao na ps5?

ljudi ne pisu bas dobre stvari za a50 s ps5

Znači, najtoplija preporuka za Arctis seriju.

Ja bi osobno izbjegavao sve s kožom jer se to prebrzo zagrije i uši mi gore. Zato Arctis ima taj fini prozračni materijal, tkaninu, jastučiće. Strava!

Znači, po pitanju udobnosti su nebo i zemlja naspram Gold headseta, što zbog spomenute kože, što zbog oblika i korištenja tih skijaških gumica na vrhu. A uz sve, i zvuk mi je na Arctis 7 bolji nego na Goldu. Pulse 3D još nisam probao.

U svakom slučaju, tople preporuke za Arctis 7. A sad imaš i Arctis 7P ili Arctis 9 koji može paralelno spajat se preko wi-fi i bluetootha.

Meni sony pulse 3d pase savrseno
      Udobne i prezadovoljan zvukom

[deleted] da li si ih probao na ps5?

ljudi ne pisu bas dobre stvari za a50 s ps5

Ja imam A50, jučer sam spojio sve, USB konekcija, zvuk na Dolby i apsolutno nemam nikakav problem niti zamjerku. Nije da je sad neki 7D ili jednostavno igre nemaju dobar sound, ali nemam ništa loše za spomenut. 3D zvuk se da poštelati, a moć leži u custom presetima za igre, tu je Astro super. Meni osobno kvalitetom prednjači ATH M50, ali to su jack sluške koje ne mogu baš samo tak piknut u plejku. Njih koristim za slušanje muzike i produkciju i puno su bolje i kvalitetnije od Astra koji je 4 puta skuplji.

Tzereen

slazem se, daleko najbolje sluske za ps4, ja ih kupil pocetkom godine, nakon goldica i sennheisera i sisaju ih duplo, cudo od zvuka i udobnosti

On 23. krece cyber sale na steelseries stranici, pricekat cu jos do ponedjeljka pa vidjet hoce li arctis 7P biti na kakvoj akciji ako nece upiknut cu ih sa 10% popusta

renda

Koju seriju imas?

Gledam malo Arctis 5 jer mi upadaju u budzet ali nisam jos odlucio jer za istu cijenu mogu dobiti Pulse 3D (kad budu in stock) ili Cloud Flight a obje su wireless.

Arctis 7 wireless

Sad me nabrijavate s tim Arctisom. Prvo Tzereen, sad puno vas ovdje spominje. Taman se devetka uzima kroz nadolazeći tjedan, jedva čekam. 😄

someone Nisam ih puno koristio, imam soundbar pa u biti preferiram na njemu igrati. To što sam ih koristio nisam pao na guzicu od kvalitete, ali pošto mi se Gold HS raspao ovaj kožni dio cijeli (i slušalice i ova plava koža) nisam imao puno izbora. Nakon sat vremena mi je bilo dosta vruće za uši, ne sjećam se da je tak na Goldu bilo, a njega sam sad zadnje baš na moru preko ljeta koristio kad je bilo puno toplije. Dosta mi dobro sjednu preko ušiju pa valjda zato. Ja to koristim u biti samo za online shootere i neke horore, možda bolje da ti da osvrt netko tko ih češće koristi.

someone Ja ih koristim svaki put kad igram i odlicne su. Ako vec nemas neki headset 100% treba kupit Pulse 3D ali opet postoje razliciti ukusi. U najgorem slucaju, ako ti ne pasu prodas ih za istu cijenu na njuskalu ili negde