Moji prvi dojmovi.
Znači onaj problem što sam imao nije bilo do konzole već nešto do moba očito, kasnije je skidao po punoj brzini oko 1h. ( bio mi je download kreto i stajao al sam resetiro mob i radi jer mi je na wi fi normalno skidalo )Astro sam probao i nisam vjerovao da kontroler može tako dočarati doslovno svaki korak. Zaigrao sam spidermana isto odlično osjeti se otpor na tipkama i vibracije. Meni je ljepše igrat u 60 fps nego sa Ray tracingom, ali to je na vama. UI jednostavan i brz, pregledan lijepo dizajniran i zamišljen. Posebno mi se sviđa odlazak u playstation store kada se ode već si u njemu, nema nikakvog učitavanja. Konzola je tiha i kod mene nema nikakvog lupkanja, cviljenja... Zvuk odličan pogotovo na ovim sluškama od Sonya. Vrijedi svaku kunu s tim da će trajati duži niz godina. Veća je konzola, ali je zato nečujna i nije uopće topla kad ju se dirne. Učitavanja u igre da ne pričam ( naravno zasada ove novije ). Grafika isto odlična i nema nikakvog trzanja ni zastajkivanja u igranju, sve se vrti odlično.
I za kraj nisam mislio da je sve tako odlično kao što pričaju, ali je ustvari još bolje.
Pitanja pitajte. Poz😀