Ne slušajte mene jer mene izgleda polako napušta volja, ali meni je ova generacija tako mlaka da mi je to nevjerojatno. Odigrao sam Godfall - mlaka igra. Evo, počeo sam jučer igrati Miles Moralesa za kojeg sam se nadao da će biti onaj "wow" trenutak, ali nije. Kao da igram malo ljepšu PS4 verziju igre. Sve je tako poznato i isto. Nema onog efekta niti blizu kao kao sam upalio Killzone Shadowfall na PS4. Mljeli su i pričali da će ova generacija biti najveći skok, bla bla, ali nije. Možda ne vidim dobro, ali šta je posebno u ray-tracingu na Spider-Manu? Pa i na PS4 Pro konzoli i 4K TV-u izgleda jako dobro.
Gdje je taj skok? Nadam se da će doći s UE5 igrama, ili opet moram čekati da ND izda neku svoju igru? Na kraju je najbolja stvar daleko DualSense, no nisam kupio konzolu zbog gamepada. Astro je isto OK igra, a zasad možda igra u kojoj najviše uživam je Observer. Ali ništa to nije tako super da bih sad svima mogao preporučiti instant kupnju konzole. Nakon 20+ godina izostao je onaj "wow" efekt koji sam doživio kad sam pokrenuo prve PS2 igre, Gearse na X360 ili Killzone na PS4. Jesu li to godine, jesam li postao racionalniji ili ovo stvarno zasad nije nekakav značajan skok? Ne znam.