Microsoft potvrdio moguću netašicu novog Xboxa sve do proljeća
Da nema smisla da fizička osoba kupi 15 konzola pa ih preprodaje.
U kojem to svemiru?
Još sam ti naveo argumente.
Ne znam da bi ozbiljna firma riskirala zaradu stvarajući nekakvu lažnu potražnju ako nešto mogu prodati odmah. Nije to (@Nexus) OnePlus kad su lansirali prvi mobitel imali su ograničene količine i doslovno su organizirali svojevrsnu lutriju gdje ste osvojili mogućnost kupiti mobitel. Radi li to Apple, poznati brand? I don't think so, Tim. OnePlus je bio no name i nekako se morao stvoriti hype i to im je upalilo. Ozbiljne firme koje nisu startupovi se ne bave takvim stvarima.
- Uređivano
pravednik Moj frend ima neoborive argumente da nas svakodnevno špricaju iz aviona koji lete iznad nas te nam na taj način šire covid 19. Zbog toga ne izlazi iz kuće, ne otvara prozore. Po cijele dane leži u krevetu jer je tu najsigurnije. Ima logike kao što ima logike da se sony i microsoft bave preprodajom konzola na raznoraznim oglasnicima. Logično za takve mega korporacije. Svaki euro je bitan.
- Uređivano
Vidi se kak nemate pojma.
Kakva ozbiljna firma? Svijet se vrti oko novca. Zato imaju posrednike kako sam gore i naveo. Svi sretni i zadovoljni.
Jesi smiješan buz, bez uvrede možda pričam gluposti ali kad su biznis i poštenje išli zajedno?
Pa Series S je dostupan.
To ti govori sve, nije bilo potrebe za tom konzolom.
Zna se zašto postoji.
Microsoft nije bacao lošije primjerke kao Sony nego zakljucao CU, smanjio frekvenciju...pa upakirao pod S seriju.
Zato je procesor isti.
Dobra poslovna odluka ali vidimo ne kupuju ga baš.
Ja ne vidim tu nestasicu Xboxa
https://www.amazon.fr/Xbox-Console-Next-Gen-compacte-digitale/dp/B087VM5XC6
Također imate Xboxa za kupiti na Extreme Digitalu doduše samo S seriju ali bolje išta nego ništa , ipak nam je Mađarska bliže od Francuske .........
gusterko Extreme Digitalu
druže nikad nemoj kupovati od extreme digitala. Nikad.
gusterko Prvo sam čekao proizvod mjesec jebenih dana da bi riknuo i kad sam poslao na reklamaciju dobio sam novi miš nakon skoro godinu dana. Nisu se javljali na telefon i odgovarali na mailove. Govna su. Shit firma koja kupuje iz EU i onda preprodaje u HR. Nedobog da ti rikne uređaj. Jebena stoka.
fensisuperstar Jebemu razočarali me Slovenci a sad i Mađari pa di je nestalo poštenje majku mu poljubim staru .......