Macrontex Pozdrav, do kada će se ovako moći preuzeti ove igre sa ps5 na ps4? Samo ovaj mjesec dok su ove igre aktualne na ps+?
Tzereen Macrontex Samo ovaj mjesec dok su ove igre aktualne na ps+? PS+ kolekcija nema rok za preuzimanje kao što imaju igre iz mjesečne ponude. Što znači da će one biti trajni dio benefita PS+ pretplate ili će staviti rok za preuzimanje tek naknadno.
Zero Brijac Pa, ako već nitko od prijatelja nema PS5, možda igraonica...ili možda u neku radnju s izložbenim primjercima koji su možda spojeni i na net?
Brijac Zero 99% neće nitko imati na početku, a što se tiče igraonica ili javnih radnji.. eh, ne bi se zajebavao da mi netko iz radnje dođe i pita me šta radim ili me stjera, a ja nisam pobrisao podatke o accountu.
Zero master_x Koliko sam ja primjetio, čak se i nove otvaraju. PUBG i Fortnite su valjda donijeli novi procvat, makar vjerujem da je i njima sad teže zbog epidemije.
Prika master_x postoje,ja sam prodao par ps4 komada po Zagrebu neki lik drzi igraonicu,uvijek za kupnju zainteresiran. Cijela rodbina i prijetelji su njemu prodali ps4
Zero Brijac PS je obično više "bonus" u igraonici. Ne nabave ih nikad više od 1-2 primjerka jer je fokus igranje (kompetitivno, jel) na PC-u. Tako da, možda ih i bude tijekom launcha tu i tamo. To im je dodatni magnet za dječicu.
Brijac Zero Budem vidio, možda netko u međuvremenu i nabavi PS5 (a možda i mene netko iznenadi haha).