hulahopka E ovo mi se jako sviđa, wishlista će se maksimalno koristiti. Ajde još samo tjedan dana pa da i mi ostali uživamo u PS5.
Prika Da se nije tolika buka digla oko whishliste nikad ja ne bi saznao za sto ona sluzi...ovako cu je i ja sad koristit 😁
Chaky Da li idu samo PS5 igre na wishlistu ili mozes dodati i PS4 igre? Nadam se da ce biti wishliste na Appu i webu, pa da imam pod rukama oboje PS4/PS5.
ThaUrban Fenix Oću morat ponovno punit wishlistu ili će mi se pojavit stara koju sam imao prije brisanja? (89 igri..😆)
Chaky ThaUrban Oću morat ponovno punit wishlistu ili će mi se pojavit stara koju sam imao prije brisanja? (89 igri..😆) Limit je bio 100 igara. Nadam se da ce to povecati. Premda, oslobodit ce mi se nesto mjesta jer sam imao Vita igara na whishlisti.
Genesis mozda je offtopic, no dali je moguce recimo irski psn store prebacit na njemacki? moguce da napustam irsku i odlazim u njemacku pa posto ovaj acc imam vec 5 god imam dosta ps+ igara, dlc itd, ne zelim izgubit dok mi je i dalje glavni US acc
Nexus Genesis Mislim da je moguće. Sony je ima par godina omogućio da možeš mijenjati regije. Samo što ne možeš dirati US regiju niti se iz Europe prebaciti na US regiju. Ove ostale EU regije bi trebale raditi bez problema s prebacivanjem.
Nexus Icek Što nije kada odeš na PS Store i scrolaš dođeš do "Store region" gdje se možeš prebaciti? Ili sam ja lud? Nisam nikad koristio taj feature pa ne znam. Zato sam napisao "mislim da je moguće" nisam 100%
Icek Nexus Ne, misliš na storefront? To je da vidiš cijene i ponudu u drugim državama, ali ne i da mijenjaš regiju.