Neki dan sam započeo radit pizzu ver.3 i neku podlogu poput tacne i sl. i to bi bilo to.
Tacnu sam pretvotio u kutiju iz pizzerija i izgledalo mi je kao tek naručeno iz pizzerije i onda sam poželio neki background napravit pa mi pal na pamet da napravim neki stol sličan mojem kojeg imam kod kuće. Prazna površina mi je izgledala prazno 😆.
Rekoh neka bude neki laptop i bi laptop (sa Kritinim otvorenim projektom dok crtam ali laptop sam napravio prije iz glave bez pravih proporcija pa naknadna slika ne ide u omjer ekrana) ali uz njega imam i neki miš pa neka bude i on i bi miš (isto izmišljeni dizajn) a miš bez podloge je ko krevet bez madraca pa neka bude podloga i bi podloga.
Još na stolu mi nekaj falilo pa sam stavio list papira na kojem je naštampan recept pizze (slabo se vidi pročitat zbog udaljene kamere) koji zapravo ničemu ne služi kad se pizza naručuje ali nekako mi je taj A4 list bio prijeko potreban 😆
I tako malo pomalo nastala je ova scena. Sav prostor je prazan pa sam kameru fokusirao na bit scene. Trebalo je još toga stavit u pozadinu ali ne da mi se.