TITANXIS Napravil sam ultrasonični projektil koji je brži od ruskih, hehe! Šaljem jednog besplatno sa baznom konzolom za lansiranje i daljinsko navođenje u Ukrajinu. Model: Missle Titandoom THR-1, Domet do 3.000 km, Punjenje: nuklearno.
TITANXIS Nakon vojnih rekvizita, vratio sam se svom prirodnijem okruženju a to je kuhinja i razne delicije na stolu. Ovog puta pizza iz moje picerije. Baš sam ogladnio!
TITANXIS Više puta bih pokušavao modelirati ljudsku glavu pa ne bih bio zadovoljan niti samim početkom a kamoli daljnjim postupkom pa sam projekt brisao. Nedavno sam počeo nanovo (baš sam uporan ko bik) i sad mi se učinilo da nije tak loše pa sam nastavio. Kako će na kraju ispasti ne znam ako mi se neće svidjeti daljnji tijek napretka pak ću odustati, hehe, jebiga, tak je to!
TITANXIS Od početnog lika nalik profilu Matoševog kipa u ZG sam napravil nekog izmišljenog profu iz KR. Nisam mu radio texture već sam ga pretočio u bakrenu skulpturu.
TITANXIS Ovak ja zamišljam fizičku kopiju kipića kao nagradu za najbolju igru godine po izboru ffa forumaša a ime kategorije je već prije osmišljeno "Booster doza". Zbog tog detlja u nazivu "goli komad" u šaci drži injekciju. Kipić je od mesinga ili bi mogao biti čak pozlaćen. Postolje je drveno dok je baza na kojem kip stoji od tvrde plastike u crnoj boji a injekcija je od mesinga jer skupo je zlato a igla je od inox čelika nasađena na crnu metalnu kapicu.
TITANXIS Video sa prezentacijom dodatka (addon) za izradu simulacije vode i tekućina. Uz bolju i prirodniju fiziku kretanja vode još su tu na raspolaganju ostali parametri za poštelavanje.
TITANXIS Homo erectus, pitao sam se zašto su ga baš tak nazvali, službeno zato što se vrsta primata od četveronoškog kretanja uzdigla i počela kretat na dvije noge. Ma zajebi ti to, nije to pravi razlog. Dolje se vidi zašto se nazval erectus. Budući negroidni atleta. Večina 3D modela muškarca na internetu se može naći bez alata, samo neka kvrga pa rekoh kakav ti je to man bez makite. Pa da napravim ja nekog sa njegovim ponosom. Još mu fale stopala i šake a to mi je najteže za izradit.
TITANXIS Jučer je navečer na HRT2 bio dokumentarac Od bijede do rapsodije (2015) Queen: Behind the Rhapsody. U skladu s tim dva dana ranije među 3D modelima sasvim slučajno naletio i na 3D model Freddieja koji je fenomenalno i detaljno napravljen. Nisam ulazio u detalje u kojem 3D render programu je napravljen i tko ga je napravio ali svaka mu ili njoj čast. 👏